SEO / SEA

Google updates: 10 tips om paniek te vermijden én het Google-algoritme te vriend te houden

Wie van dichtbij of van ver bezig is met zoekmachineoptimalisatie of SEO kijkt er altijd met een mix van opwinding en spanning naar uit: de Google updates en in hoeverre de aanpassingen van het Google-algoritme je ranking zullen beïnvloeden. Als SEO-specialisten volgen we bij WebKrunch de Google updates op de voet en bestuderen we in detail welke de mogelijke gevolgen van het aangepaste algoritme zijn.

Webkrunch jan van hove Jan Van Hove
27 blog berichten in totaal

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact