De beste WordPress plugins 2019
zo maak je van jouw WordPress-website een knaller

 
webkrunch blog de beste wordpress plugins zo maak je van jouw wordpress website een knaller

Hé, wacht eens even! Was dat nu Sinterklaas die ons huisje zomaar voorbij reed? Wel, goedheiligman-nog-aan-toe! ’t Is al goed. We hebben het begrepen. We zorgen zélf wel voor wat lekkers, als het zo moet. In onze – en dus úw – schoen: de 5 beste WordPress plugins 2019. Want van Sinterklaas moeten we het duidelijk niét hebben.

Alain, waar is m’n webmaster? Hij heeft nog wat werk voor de boeg. Want 2019 wordt het jaar waarop je website moet knallen. Met deze 5 beste WordPress plugins 2019 katapulteer je jezelf alvast naar de kop van het peloton.

WordPress plugins 2019: here we go!

1️ De WordPress plugins 2019: Contact Form 7

Soms kan het zo héérlijk eenvoudig zijn. Een contactformulier: hoe verzinnen we het! En toch. Met deze plugin voor WordPress creëer én beheer je makkelijk meerdere contactformulieren. En dat is niet alles: ook reCaptcha-verificatie en de integratie van Akismet (wég spam!) zijn aanwezig.

Bovendien lukt dat allemaal in een wip en een flip. Vraag dat maar aan de 5 miljoen gebruikers – of lees de meer dan 1.000 vijfsterrenrecensies.

2️ De WordPress plugins 2019: Yoast SEO

Al helemaal niet zo onbekend meer, die goeie ouwe Yoast. En toch zetten we hem met plezier nog eens in het rijtje. Want deze on-page SEO plugin laat de concurrentie ver achter zit. Gebruiksvriendelijk, grondig en hyperefficiënt zijn maar enkele termen om Yoast SEO te omschrijven.

Optimaliseer het bereik en de score van je webpagina’s en krijg doortastende analyses met een enkele klik. Meer moet dat niét zijn.

3️ De WordPress plugins 2019: Akismet Anti-Spam

Déjà-vu? Kan best, want hierboven raakten we het bestaan van Akismet Anti-Spam al even aan. Deze plugin is afkomstig van de mensen achter WordPress zelf – als keurmerk kan dat tellen. Geef spammers een gigantische middelvinger met een pluging die alle ongewenste e-mails en spamberichten elimineert nog voor ze in de buurt van je mailbox komen.

En, oh ja: ’t is helemaal gratis. Dolletjes!

4️ De WordPress plugins 2019: WordFence Security

De plugin die precies zo taai is als hij klinkt. WordFence Security geeft je alle tools in handen om hackers en ander cybergespuis te snel af te zijn. Malware-, virus- en backdoor scanning? Check! Brute force hacking protection? Check! Een karrenvracht andere functionaliteiten die de veiligheid van je website naar eenzame hoogten stuwen? Check!

WordFence Security is het digitale alter-ego van Schwarzenegger in z’n topjaren. Beschikbaar in een gratis én betalende versie. Wat we van Arnold dan weer niét kunnen zeggen.

5️ De WordPress plugins 2019: Google XML Sitemaps

Maak het de zoekmachines zo makkelijk mogelijk, zodat je snel vindbaar wordt met je website. Deze plugin genereert automatisch een gedetailleerde XML Sitemap van je website. Excusez-moi? Wel, dat is nerd-taal voor: een plattegrond zodat Google makkelijk de weg van vinden op je website. En dus bezoekers vlot de weg kan tonen náár je website.

Installeren, genereren en hupsakee. Gemakkelijk – zoals we dat van Google gewoon zijn.

Nóg meer tips nodig voor je WordPress-website – of wil je eens bekijken wat de WordPress plugins 2019 voor jouw website kunnen doen? Steek je licht eens op bij WebKrunch!

Webkrunch jan van hove

Jan Van Hove

Jan hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.

Bekijk alle blogartikelen van Jan Van Hove

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact