Hier zijn we weer!
Dit zijn dé 4 webdesign trends voor 2018

 
webkrunch blog hier zijn we weer dit zijn de webdesign trends voor

Champagne! Vuurwerk! Trends!

Jingle Bells nog-aan-toe, het nieuwe jaar staat weer te popelen voor onze poorten. En dat is hét moment om eens nieuwsgierig in onze glazen bol te kijken. Welke webdesign trends voor 2018 zien we aan de horizon verschijnen? Welke webdesign trends doen jouw klanten glimlachen van geluk in het nieuwe jaar?

We hebben zomaar even een 4-gangenmenu van webdesign trends 2018 voor je klaargestoomd. Slabbetjes aan de hals en smullen maar!

Levendige schermen

Animaties die je website doen haperen, die zijn gelukkig verleden tijd. Maar dat wil niet zeggen dat je scherm niet subtiel tot leven kan komen. Kleine impulsen houden de blik van je bezoeker nog steviger vast. En geven het geheel van je website een dynamische twist.

http://merehead.com/blog/web-design-trends-2018/ “We Are Susa Ventures”

De bot is hot

Wie kent de intelligente chatbot van Bol.com niet? De bot wordt hot – of nóg hotter – in 2018. De slimme conversatiebots kunnen op honderden manieren geïntegreerd worden in je design én bieden je fantastische mogelijkheden op het gebied van online klantencontact. Openingsuren nodig? Vraag het aan de bot? Een saaie Q&A-pagina? Verander ‘m in een bot! Natuurlijk aanvoelende support-gesprekken zullen nooit nog hetzelfde zijn.

Zet je menu op z’n kop

Typisch in het webdesign van vandaag: een “sticky top”. Een menuutje dat bovenaan de pagina blijft staan, hoe ver je ook naar onder scrollt. Kleine verandering: doordat gebruikers steeds vaker op mobiel surfen, geraken ze ook gewend aan het navigeren van onderuit. Resultaat: de sticky top wordt een sticky bottom. En je menu verhuist naar onderaan het scherm.

Illustraties en typografie

Speelse en creatieve illustraties zien we steeds vaker terug. En zullen ook in 2018 potten breken. Deze geanimeerde designs zijn een bijzonder lichtvoetige manier om zelfs de meest complexe materies visueel eenvoudig én aantrekkelijk te maken. En ook op het gebied van typografie zien we leuke evoluties. Het mag allemaal groter en imposanter dan ooit tevoren.

Benieuwd naar hoe jouw website ook in 2018 de sterren van de hemel sprankelt? Contacteer – Ho, Ho, Ho zeker! – Webkrunch vandaag nog!

Webkrunch jan van hove

Jan Van Hove

Jan hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.

Bekijk alle blogartikelen van Jan Van Hove

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact