Krunchtools: Test je website

 
webkrunch blog krunchtools test je website

WebKrunch lanceert Krunchtools: Een verzameling van slimme online tools om je website te testen én te verbeteren.

Is je website responsive?

Bijna de helft van alle Belgen heeft een smartphone met mobiel internet. Daarnaast hebben we in 2013 tezamen zo’n 1,75 miljoen tablets gekocht. We kunnen er dus niet rond; mensen surfen méér en méér met hun mobiele apparaten.

De vraag is nu: “Is jouw website klaar voor smartphone en tablet – kortom past jouw website zich aan aan het gebruikte toestel?”.

Test het vandaag nog met onze Responsive Website Tester!

Wat is de pagerank van je website?

De Google Pagerank is een waarde toegekend aan een domein – of de website erachter, gebaseerd op het aantal inkomende kwalitatieve links opgebouwd doorheen de jaren. De Google Pagerank is dus als het ware een vertrouwensgraad.

Hoewel een goede Google Pagerank niet meteen betekent dat je ook goed scoort – of zal scoren in de zoekresultaten, kan een mooi cijfer nooit geen kwaad!

Ga meteen na wat de pagerank van je website is met onze Website Pagerank Checker!

Creëer een favicon voor je website

Een favicon is een uniek icoon dat geassocieerd wordt met je website. Indien correct geupload naar je webspace verschijnt het favicon gewoonlijk naast je webadres in je browser. Daarnaast laat het je website of webshop ook opvallen tussen de bookmarks of favorieten van je fans; zeker als je bevoorbeeld gebruik maakt van je logo.

Wil je ook graag ook een favicon maken voor jouw website? Dat kan héél gemakkelijk en snel met onze Favicon Creëerder. Probeer het vandaag nog!

Heb je vragen betreffende één van deze tools, of de verkregen resultaten? Neem dan meteen contact met ons op!

Webkrunch jan van hove

Jan Van Hove

Jan hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.

Bekijk alle blogartikelen van Jan Van Hove

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact