Mobile webdesign, de missing link in uw online marketingcampagne

 
webkrunch blog mobile webdesign de missing link in uw online marketingcampagne

Online marketing met Darwin? Daarwinjemee!

De grootste bioloog die onze wereldbol ooit kende, vatte het ongrijpbare samen in een overzichtelijk geheel. Hij overzag de warboel van dier- en plantensoorten en stelde vast dat alles voortdurend evolueert. Er was geen zinnige speld tussen te krijgen. De mayonaise pakte, de puzzelstukjes vielen in elkaar en de wereld was klaar voor een nieuwe visie.

Toegegeven, online marketing en de evolutietheorie zijn niet meteen even onafscheidelijk als peper en zout. Maar toch kan u als bedrijf heel wat leren van een icoon als Charles Darwin. WebKrunch presenteert: een stoomcursus in evolutionaire online marketing. Avanti!

Survival of the fittest: online marketing voor evolutionairen

In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, zijn het niet de sterksten die overleven. De overwinning is aan hen die zich het beste aanpassen.

De omstandigheden voor uw onderneming veranderen voortdurend. Klanten bewegen zich razendsnel van het ene bedrijf naar het andere. Reageert u te traag op de grillen van uw publiek of op technologische innovaties? Dan wordt uw zaak misschien wel met uitsterven bedreigd. Maar slaagt u erin om zich aan te passen aan de veranderende markt? Dan wordt u zonder twijfel een blijvertje.

WebKrunch ontwikkelt online marketingstrategieën die u toelaten om pijlsnel in te spelen op de eisen van uw publiek. En wat meer is, we stemmen uw online marketing doeltreffend af op opkomende (r)evoluties in uw doelgroep.

Mobile webdesign: dé missing link voor online marketingsucces

Dé missing link in veel online marketingplannen vandaag? Het ontbreken van een volwaardige mobiele component. Een website, al dan niet SEO-geoptimaliseerd? Check! Een aanwezigheid op de sociale media? Check! Nieuwsbrieven en blogposts? Check! Een mobiele website om dit alles te ondersteunen? Euh … Wat zegt u?

En daar, vrienden van de evolutie, zit het probleem. Want mobiele websites, met een uniek mobile design, zijn onmisbaar om uw eigen overleving veilig te stellen. Volgt u even mee …

Mobile killed the desktop-star!

In januari 2014 voltrok zich in alle stilte een evolutie die een gi-gan-ti-sche impact zal hebben op het verdere verloop van de online marketinggeschiedenis. Op dat moment werd namelijk voor het eerst meer gebruik gemaakt van internet via mobiele apparaten dan via computers. En die evolutie is niet te stoppen. Sindsdien blijft het aantal mobiele gebruikers stijgen, ten koste van PC.

Bovendien mengt ook Google zich in deze onstuitbare trend. Want sinds kort beïnvloedt de “mobile readiness” van uw website uw score in de zoekresultaten. Een volwaardige mobiele website is dus onmisbaar voor een complete SEO-strategie.

Toch beschouwen vele bedrijven een mobiele website nog steeds als “een leuk extraatje”. En niet als een essentiële pijler van hun online marketingstrategie. Mobile webdesign is nochtans dé manier om de toekomst van uw bedrijf te verzekeren. Want uw bedrijf is misschien nog niet volwaardig mobiel, uw klanten én Google zijn dat inmiddels wél.

En durft ú met zekerheid te zeggen dat uw bedrijf mobiel perfect vindbaar, bereikbaar én beschikbaar is?

Blijf het onvermijdelijke één stapje voor, met online marketing door WebKrunch

WebKrunch biedt puur maatwerk aan op het gebied van mobiele websites en mobile webdesign. We integreren uw mobiele website feilloos in uw online marketingstrategie. Waarom? Om uw bedrijf veilig en succesvol door deze onvermijdelijke evolutie van PC naar mobiel te loodsen. Want onthoud wat goeie, ouwe Charles ons al leerde: het is een kwestie van aanpassen of verdwijnen.

Blijf vrienden met de evolutie. contacteer ons vandaag nog voor doeltreffend mobile webdesign voor uw bedrijf.

Webkrunch jan van hove

Jan Van Hove

Jan hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.

Bekijk alle blogartikelen van Jan Van Hove

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact