Enkele tips van onze Online Reputatie Manager

 

Enkele tips van onze Online Reputatie Manager

Webkrunch Blog Online Reputatie Manager
mei 16, 2017

Enkele tips van onze Online Reputatie Manager

De online reputatie manager van Webkrunch is thuis in de minder mooie kant van het internet. Van ondernemingen die foutief vermeld worden in schadelijke artikels tot mensen die beschuldigd worden op forums – voor elke online reputatie schade ontwikkelt hij de juiste oplossing.

Word je geconfronteerd met online reputatieschade? Hij geeft je met plezier enkele tips om erger te vermijden:

“Eerst en vooral is het belangrijk om kalm te blijven. Mensen willen snel reageren en de situatie oplossen. We merken echter dat dit zorgt voor een snelle escalatie. Zeker wanneer er sprake is van een rechtstreekse discussie. Verwijten gaan heen en weer. Maar ook die blijven online hangen. Wegblijven van het conflict – hoe moeilijk dat ook is – is de eerste stap naar het beheersen van de schade.”

“Een aanval op je online reputatie kan grote sporen nalaten. Het heeft een stevige impact. Zorg er dan ook voor dat je niet alleen blijft staan. Praat erover met familie of naaste vrienden. Samen sta je sterker. En bekijk je de situatie objectiever.”

“Het is belangrijk om te bepalen wat een goed plan van aanpak is. Rechtstreeks contact opnemen met de tegenpartij of via een advocaat werken? Vragen aan de beheerder van de website om iets te verwijderen of er net voor zorgen dat de bewuste pagina quasi onvindbaar wordt?”

“Een specialist in online reputatie management heeft ervaring in dit soort zaken. Het kan nooit kwaad om advies in te winnen om zo je strategie te bekijken”.

Wil je zelf meer informatie over online reputatie management voor particulieren en bedrijven? Win dan advies in bij de experts van Webkrunch.

Contacteer ons!

 
Jan Van Hove
Zaakvoerder
Jan Van Hove
Jan Van Hove hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.
Bekijk alle artikels: Jan Van Hove

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw online marketing? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet