SEO-copywriting en webdesign, een winning team voor de Belgische KMO

 
webkrunch blog seo copywriting en webdesign een winning team voor de belgische kmo

Online marketing, duurzame groei voor ondernemers en KMO’s

Online marketing is onmisbaar geworden voor een steeds grotere groep Belgische KMO’s en ondernemers. Bedrijven professionaliseren hun online aanwezigheid aan sneltempo – en terecht. Met een slimme wisselwerking tussen webdesign en online teksten – of copywriting – breidt ook u uw klantenbestand snel uit.

De tijd van statische websites en saaie online teksten behoort voorgoed tot het verleden. Wilt u uw onderneming online succesvol maken én klanten winnen? Dan schakelt u best nú meteen een online marketingbureau in dat van aanpakken weet. En dat twee onmisbare krachten bundelt:

Een straf samenspel tussen beeld, interface en tekst verleidt uw bezoeker niet alleen. Het overtuigt hem ook. Daarom zet WebKrunch resoluut in op visueel aantrekkelijke websites met subtiele en efficiënte commerciële kracht.

Vraagt u nu uw offerte aan? Dan bent u in goed gezelschap.

Online marketing: voer voor tevreden klanten

Doorheen de jaren vertrouwde een grote groep Belgische KMO’s op WebKrunch voor hun online marketing. Het resultaat: tevreden klanten met ijzersterke websites, een betere positie in Google én een aanzienlijke verhoging van offerte- en contactaanvragen.

(Wist u trouwens dat we bij WebKrunch ook de professionele branding van uw bedrijf verzorgen? Huisstijl, merknaam, slogan, baseline … We creëren het allemaal – ook in combinatie met straffe online marketing. Als u zich écht wilt profileren in uw markt, dan moet u gewoon hier even klikken.)

Bedrijven uit tientallen sectoren legden hun online lot in onze handen. En zagen dat het méér dan goed was. U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Ontdek hieronder zelf een paar projecten.

Nóg meer weten? Spring dan even bij ons binnen of nodig ons uit voor een gesprek.

SEO klanten van WebKrunch: u vindt ze (héél snel, trouwens) online

Natuurlijk kunnen we er ook voor kunnen zorgen dat u in úw sector hoog scoort in de zoekmachines. We zijn thuis in alle mogelijke sectoren.

Zo legde Vastwerk Waasland, koploper in innovatieve recruitment oplossingen, hun hele SEO-strategie in onze handen. Nadat onze zaakvoerder een helder projectvoorstel deed, kregen de mensen van Vastwerk Waasland bezoek van onze SEO-copywriter.

Op basis van een efficiënte en gezellige briefing, toverde die SEO teksten uit zijn mouw die klanten én Google meteen overtuigden. Wilt u een vacature invullen in het Waasland? Gooi dan “vacature invullen Waasland” of “recruiter Waasland” in Google en ontdek meteen op wie je blindelings kan vertrouwen.

Netflow IT is een creatief en snelgroeiend IT-bedrijf in Zwijndrecht. Echte whizzkids in informaticatoepassingen voor bedrijven. Eén telefoontje naar WebKrunch volstond om een nieuwe, overzichtelijke én gebruiksvriendelijke website te realiseren. Inclusief SEO optimalisatie, instant overtuigend webdesign en SEO copywriting. Hun score in Google ging door het dak. En klanten vonden eindelijk hun weg naar én op hun website.

Tevreden klanten én tevreden klanten van klanten. Daar doen we het voor.

Nóg eentje? U vraagt, wij draaien

Zanza.be is het perfecte huwelijk tussen kwaliteit en bodemprijzen voor binnen- en buitentegels in Antwerpen. Na omzwervingen langs krantenadvertenties en radioreclames kwamen ze terecht bij WebKrunch. En krijgen ze eindelijk het resultaat dat ze verdienden.

Het doel? Een website bouwen die razendsnel klanten lokt die online zoeken naar parket, laminaat, bamboe en tegels. Zodat de zaakvoerder, met zijn natuurlijke charme, al die potentiële klanten in zijn toonzaal meteen kan overtuigen. We zorgen ervoor dat Zanza van online marketing pijlsnel naar méér verkoop gaat.

A&B Projects is de absolute creatieve referentie in de wereld van standenbouw, interieurbouw en signalisatie. Ze werken uw bedrijfsstand of interieur af van ontwerp tot oplevering. Ze vormen een creatieve hub zonder gelijke. En leveren elke keer weer adembenemende resultaten af.

WebKrunch werd uitgenodigd voor een gesprek over de zoekmachineoptimalisatie. En het was meteen raak. Nadat we een helder plan van aanpak opstelden, ging onze SEO-copywriter ter plaatse langs om het bedrijf te leren kennen. Hun geoptimaliseerde website, vol tintelende webteksten die scoren bij klanten én zoekmachines, is volop in ontwikkeling.

En u? Waar wacht ú nog op?

Tijd voor online succes – zowel bij uw klanten als bij Google? Dan is het tijd voor een afspraak met WebKrunch. U hoeft zelf niets te doen, behalve … hier klikken.

Wij doen de rest. Tot binnenkort!

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact