Webkrunch blijft stevig groeien – opening nieuw kantoor in Deurne

 
webkrunch blog opening webkrunchkantoor deurne

“We groeien met klanten in stad én rand. Nu kunnen ondernemers makkelijk even binnenspringen.”

Online Marketingbureau Webkrunch heeft een succesvol jaar achter de rug. Het bedrijf deed een eerste aanwerving van een vaste kracht, naast de actieve poule aan freelancers. Als kers op de taart opent Webkrunch nu ook de deuren van een gloednieuw kantoor in Deurne, aan de Gallifortlei.

Sterke groei met wereldwijd team

Zaakvoerder Jan: “We maken weer de beweging naar de stad. Deurne is de perfecte locatie, tussen stad en platteland. Ons nieuwe kantoor is de volgende stap in een ambitieuze professionalisering.”

“Na de recente uitbreiding van ons team, blijven we onze interne knowhow koppelen aan de expertise van professionals uit heel Europa. Zo krijgt onze klant op elk moment de meest innovatieve oplossing aangereikt.”

Fysiek verlengde van digitale services

De voorbije jaren kende Webkrunch een sterke groei en werd het de vaste partner van gerenommeerde bedrijven zoals Essensys, dé marktleider in Executive Interim Management en Axial, leidende onderneming in de carrosseriesector. Maar ook vastgoedkantoren, bouwbedrijven en tal van andere ondernemingen vertrouwen op Webkrunch voor hun online marketing, websites en webshops.

“Ons nieuwe kantoor geeft onze klanten én toekomstige klanten de mogelijkheid om hun projecten en online marketingdoelen makkelijker met ons te overleggen. Natuurlijk zijn we in de eerste plaats een digitaal bedrijf. Maar we vonden het belangrijk om ook fysiek in het straatbeeld aanwezig te zijn.

Lokale verankering cruciaal

Ondanks het feit dat Webkrunch volledig digitale services biedt, wil het bedrijf ook inzetten op een fysiek kantoor waar klanten makkelijk hun plannen kunnen bespreken. De gevel van het gebouw werd verfraaid in het typische Webkrunch-oranje. Een duidelijke eyecatcher in de buurt.

“Niet toevallig is Antwerpen én Deurne goed vertegenwoordigd in ons klantenbestand”, vertelt Jan. “Daarom was Deurne ook een logische beslissing. We zijn steeds meer verankerd in de lokale ondernemingswereld in en rond de stad Antwerpen.

Opening door Districtsburgemeester Deurne

De nieuwe kantoren worden officieel geopend op 10 januari 2020, in het bijzijn van Districtsburgemeester Tjerk Sekeris. Iedereen is van harte welkom om mee te klinken op de volgende stap in het succesverhaal van Webkrunch.

Webkrunch jan van hove

Jan Van Hove

Jan hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.

Bekijk alle blogartikelen van Jan Van Hove

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact