WebKrunch erkend via KMO-portefeuille: 5 voordelen voor jouw bedrijf

 
webkrunch kmo portefeiuelle

Ondernemers en zelfstandigen hadden de impact en kwaliteit van onze opleidingen al ervaren. Maar nu gaat ook de Vlaamse Overheid overstag. Sinds vandaag is WebKrunch een erkend opleidings- en adviescentrum via de KMO-portefeuille. En dat is goed nieuws voor jouw bedrijf. Waarom? Wel, volg gerust even mee.

1. KMO-portefeuille: minder kosten voor jou als ondernemer

Via de KMO-portefeuille betaalt de Vlaamse Overheid een deel van jouw investering in opleidingen. Je krijgt dus toegang tot alle WebKrunch online marketingtrainingen – met 30 korting op de normale prijs! Over een straffe ROI gesproken!

2. Breed pallet aan online marketingtrainingen, -opleidingen en advies

Beter gevonden worden in Google, de perfecte webshop ontwerpen, sociale media onder de knie krijgen, je website omvormen tot een efficiënte machine voor klantenwerving… De mogelijkheden van onze online marketingopleidingen zijn eindeloos.

3. Direct toepasbaar voor jouw zaak

Vergeet saaie theorie die je alweer vergeten bent eens je weer op kantoor bent. De online marketingtrainingen van WebKrunch vertrekken altijd vanuit jouw praktijk. Je past je kennis meteen toe én boekt snel tastbare resultaten.

4. Gegeven door ervaren trainers en marketingspecialisten

Tijdens online marketingopleidingen van WebKrunch kom je in contact met ervaren specialisten. Elke training wordt gegeven door trainers met een jarenlange ervaring in online marketing. Zij kennen de tips & tricks die jij nodig hebt om digitaal te groeien.

5. Advies op maat voor jouw bedrijf

WebKrunch werd via de KMO-portefeuille ook erkend als adviescentrum. Je kan jouw online marketingstrategie laten doorlichten door ervaren experts. Op basis van hun advies, ze jij je strategie op punt. Zodat je online aanwezigheid ook écht een verschil maakt voor je bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Check snel ons aanbod aan online trainingen of raadpleeg hier onze agenda. En nog beter: schrijf je snel in voor onze volgende opleidingen!

Webkrunch jan van hove

Jan Van Hove

Jan hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.

Bekijk alle blogartikelen van Jan Van Hove

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact