Eerste Online Marketing Webshop van België Webkrunch.shop

 
webkrunch webshop online marketing

WebKrunch, online marketing bureau uit Antwerpen, lanceert de eerste Online Marketing Webshop van België. Uniek, want:

  • klanten stellen zélf hun complete online marketing samen via de webshop
  • elk concept is helder geprijsd
  • elk aspect van online marketing is beschikbaar
  • bestellen met één klik

Een bewuste aanpak, op vraag van verschillende ondernemingen en kmo’s.

Zaakvoerder Jan Van Hove:
“De Online Marketing Webshop wil bedrijven krachtige online marketing geven, zonder eindeloze onderhandelingen en addertjes onder het gras. Ze houden bovendien zelf makkelijk de controle over hun budgetten. Méér impact met minder moeite, dus.”

Tegemoet komen aan vraag ondernemers

Een webshop of website laten bouwen is voor veel ondernemers niet makkelijk. Grote verschillen in aanpak én verschillende prijszettingen bemoeilijken de beslissing. Soms is het ook niet helder wat de ondernemer krijgt voor zijn investering.

“In de eerste plaats draait het om duidelijkheid”, zegt zaakvoerder Jan Van Hove (WebKrunch). “In de Online Marketing Webshop zie je welke opties er zijn voor je online marketing. En krijg je meteen een vaste prijs voor wat je zoekt. Zo houden bedrijven de totale controle over hun budget.”

Webkrunch Webshop, website en volledige online marketing

De Online Marketing Webshop heeft alles in huis. Je kan er een webshop of website op maat bestellen. Je website beter laten scoren in Google. Of een professionele copywriter inschakelen. En niet onbelangrijk: er is gedacht aan elk type bedrijf.

“Een website bouwen is niet altijd goedkoop”, gaat Jan Van Hove verder. “Maar ook met beperkte budgetten is er veel mogelijk. De Online Marketing Shop is een uitgebreid menu, waar de klant zelf zijn gerecht samenstelt. Wij brengen de keuze van de klant dan stevig op smaak”.

Duidelijkheid troef voor de ondernemer

De klant overloopt de mogelijkheden, bestelt de online marketing die hij nodig heeft én plaatst met één klik zijn bestelling.

Zo kan zijn project snel uit de startblokken schieten en verliest hij geen tijd met eindeloze gesprekken en tijdrovende offerteaanvragen. Na de bestelling wordt alles opgevolgd zoals altijd: van nabij en met aandacht voor de wensen van de klant.

Zaakvoerder Jan Van Hove:
“Het is geen fastfood. We versnellen enkel de voorbereidende zoektocht van de ondernemer. Hij wint dus tijd én duidelijkheid met heldere prijzen en producten. Alles wat daarna komt, blijft maatwerk. Het eindproduct is immers online marketing die perfect bij de klant past”

 

Ontdek nu zelf de revelatie op gebied van online marketing: http://www.webkrunch.shop

Webkrunch jan van hove

Jan Van Hove

Jan hangt al even rond op het internet. Op zijn veertien jaar waagde hij zich aan het ontwerp van websites en vanaf toen is hij door het web gebeten. Meer nog. Sinds de oprichting van zijn bureau WebKrunch in 2011 deelt hij die passie en kennis met anderen in trainingsessies op maat of lezingen aan grotere groepen.

Bekijk alle blogartikelen van Jan Van Hove

02KlantentevredenheidWat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact