Google Ads.

Google Ads-campagne opzetten: adverteren op zoekmachines – binnen budget, straffe ROI.

U hebt al gehoord van Google AdWords – tegenwoordig beter bekend voor z’n korte naam: Google Ads? Dan weet u vast dat u met adverteren op zoekmachines sterke resultaten kunt boeken voor uw bedrijf.

Maar hoe begint u er in hemelsnaam aan? Want adverteren op zoekmachines is geen kwestie van even wat proberen en de offerteaanvragen zien binnenstromen.

Search engine advertising – of SEA – is een complex geheel dat u een uitzonderlijke ROI kan opleveren. Of natuurlijk: dat u veel geld kan kosten als u het niet intelligent toepast. Volg gerust even mee hoe u dat laatste vermijdt.

webkrunch google ads banner

De beste aanpak steunt op twee pijlers. Google Ads: dit hebt u nodig

Een SEA-specialist.

Uw expert in Google Ads kent alle details van het advertentiesysteem. Weet hoe hij uw advertenties zo moet lanceren dat u een maximaal rendement geniet. En volgt uw campagne op om ze doorheen de tijd verder te perfectioneren. Kennis van zaken, een grondige knowhow én een passie voor digitaal adverteren? Dát is het profiel van uw SEA-specialist.

Een SEA-copywriter

Teksten voor Google Ads-advertenties zijn ontzettend belangrijk. Niet alleen omdat ze uw klanten moeten overtuigen om te klikken op uw advertentie. Maar ook omdat Google Ads aan strikte vormvereisten zijn gehouden. Een letter te veel en u staat voor aap. Een zinnetje te weinig en u haalt onvoldoende resultaat uit uw campagne.

Google Ads is een bijzonder vernuftige manier om online te adverteren. U kunt uw advertenties extreem goed personaliseren. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. U kunt filteren op locatie, leeftijd, geslacht, interesses…

Maak meteen uw afspraak

Google Ads: bodemloze put of goudmijntje voor uw bedrijf?

Natuurlijk denkt u – als verantwoord bedrijfsleider – ook aan het kostenplaatje. En daar kunnen we alleen maar goed nieuws brengen. U stemt het budget voor uw Google Ads-campagne volledig af op uw mogelijkheden én uw strategie.

We zeggen het nog eens: maak niet alleen budget vrij om uw kliks te bekostigen. Schakel ook de juiste expertise in. Anders riskeert u uw zuurverdiende centen gewoon weg te geven aan Google. En zeg nu zelf: met dat geld kunt u betere dingen doen.

Google Ads: een investering die zichzelf terugverdient

Pakt u het goed aan? Dan zal u snel merken dat u uw investering dubbel en dik terugverdient. Elke cent wordt een potentiële offerteaanvraag. Niet zomaar een offerteaanvraag. Maar eentje van hoge kwaliteit, volledig volgens uw doelgroep, in uw regio en perfect afgestemd op uw activiteit.

Ontdek de mogelijkheden van Google Ads vandaag nog. Onze SEA-specialisten zitten klaar om úw campagne te lanceren.

Contacteer ons nu!

Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Google Ads

Laat WebKrunch u bijstaan bij het opzetten van een succesvolle Google Ads campagne!

Contacteer onze experts.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *