Een creatieve én doeltreffende online marketing (of internet marketing) strategie is onmisbaar voor elke KMO. Een doortastende online aanwezigheid bepaalt in grote mate het succes van uw onderneming. Maar een efficiënte internetmarketing-strategie is méér dan enkel een mooi uitgewerkte website.

Klanten zoeken, bestellen en betalen steeds vaker online. Ze wisselen ervaringen uit en zoeken online de beste producten en diensten op – zowel op PC, tablet als computer. Is uw onderneming daar klaar voor?

webkrunch online marketing

Uw website, het kloppend hart van uw internetmarketing-strategie

Uw online aanwezigheid staat of valt met uw website. Het is de plaats waar alles samenkomt. Waar klanten alle informatie over uw bedrijf moeten vinden. En waar ze moeiteloos in contact treden met uw onderneming. Is uw website onoverzichtelijk, onvolledig of traag? Dan haken uw bezoekers af in een oogwenk. En verliest u waardevolle prospects aan uw slimme concurrenten.

Uw website moet in de eerste plaats duidelijk zijn. Een bezoeker moet in één oogopslag weten waar hij aan toe is. En of hij bij u zal vinden wat hij zoekt. Met creatief webdesign geeft u uw toekomstige klanten een duidelijk overzicht van uw activiteiten. Een slimme, intuïtieve en gebruiksvriendelijke website overtuigt uw klanten stap voor stap. En leidt ze naar het uiteindelijke doel: contact én verkoop.

Kom meer te weten over deze dienst

Webdesign

Social Media, onmisbaar voor uw internet marketing

Het internet is hét sociale medium bij uitstek. En vergis u niet: er wordt over uw bedrijf gesproken. Maar spreekt u ook met uw klanten en bezoekers? Door de juiste sociale mediakanalen te gebruiken, bouwt u een duurzame relatie op met uw prospects en klanten. Hou hen op de hoogte van promoties, innovaties en aanbiedingen, hou uw vinger aan de pols van uw doelpubliek en gebruik het als een efficiënte verkooptool voor uw onderneming.

Op sociale media combineert u het allerbeste van uw internetmarketing-strategie. U legt rechtstreeks contact, verspreidt updates van uw website, promoot nieuwe producten of diensten en etaleert uw vakkennis zoals ú dat wilt. Sociale media geven u een grote invloed op het imago van uw bedrijf. Ga er daarom behoedzaam mee om. En leg uw sociale media in handen van een partner die de finesses ervan in de vingers heeft.

Kom meer te weten over deze dienst

Social media

SEA: adverteren in de zoekmachines

Soms is het niet eenvoudig om bovenaan de zoekresultaten te belanden met uw onderneming. Als KMO bokst u op tegen de grote spelers in de sector. Daarom is adverteren in zoekmachines een belangrijk onderdeel van een sterke internetmarketing-strategie.

Met behulp van doelgerichte advertenties bereikt u enkel de juiste prospects. Bovendien is deze vorm van online adverteren bijzonder budgetvriendelijk. U betaalt enkel voor de bezoekers die uw website écht bezoeken. Zo verliest u geen geld aan ruime campagnes, maar adverteert u doeltreffend met een groot rendement. Een goede ontwikkeling én opvolging van uw SEA-campagne is essentieel.

Vertrouw daarvoor op een partner met ervaring. Of zorg voor opleiding en training op maat voor uzelf of uw medewerkers.

Kom meer te weten over deze dienst

Zoekmachine adverteren

SEO: gevonden worden of verdwijnen

Zowel voor webshops als voor websites geldt: wie niet gevonden wordt, verdwijnt. Daarom is het van levensbelang dat uw website niet alleen ontwikkeld is voor uw bezoekers, maar ook voor de zoekmachines.

Google “leest” uw website en geeft hem een score. Op basis daarvan krijgt u een plaats in de zoekresultaten. Scoort uw website ondermaats? Dan verdwijnt u onherroepelijk van de radar. WebKrunch combineert slimme linkbuilding met helder webdesign en doeltreffende SEO copywriting. Wilt u zélf doeltreffende SEO teksten leren schrijven? Volg dan een grondige training of workshop van een professional.

Resultaat? U scoort hoog in Google én overtuigt uw klanten met krachtige argumenten. Een krachtige marketingstrategie voor internet mazorgt ervoor dat uw website door de juiste mensen gevonden en bekeken wordt. En maakt van geïnteresseerde bezoekers échte klanten.

Kom meer te weten over deze dienst

Zoekmachineoptimalisatie

Creatief communiceren met online video’s

Om uw internetmarketing-strategie te vervolledigen, moet u onthouden dat het internet ook een visueel medium is. Beeld is essentieel – óók video. Bedrijfsvideo’s worden vaak geassocieerd met stoffige boodschappen en slechte televisie. Maar niets is minder waar. Met een bescheiden budget en een creatieve aanpak, komt u al een heel eind.

Bovendien is adverteren op websites zoals YouTube of Vimeo bijzonder doeltreffend. Maar zoals vaak geldt: adverteer daar waar uw klanten zich bevinden. En om dat te bepalen, vertrouwt u op een full service online marketingbureau met ervaring.

Kom meer te weten over deze dienst

Online video

Online Marketing.Diensten

Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Vraag uw offerte aan!

Zorg ervoor dat de website van uw bedrijf snel gevonden en vlot gelezen wordt. Vertrouw op de webontwikkeling én de expertise van de online marketing professionals van WebKrunch.

Met webdesign van WebKrunch slaat u uw concurrenten knock-out!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *