Online marketing training.

Word zelf online marketing expert, met een online marketing training door WebKrunch

Contacteer ons

Online marketing training voor beginners en gevorderden – in kleine of grote groep?

Contacteer ons nu om uw online marketing training te boeken! Ook maken we steeds graag een afspraak voor een training op maat.

Parent Page WebKrunch

01Online marketing training voor groepen.Neem zelf de touwtjes in handen

Hoe u de online positie van uw bedrijf duurzaam kunt versterken? Door van uzelf of uw medewerkers échte online marketing experts te maken. Haal alle expertise in huis om van úw online marketingverhaal een absoluut succes te maken.

Boek nu uw online marketing training door WebKrunch.

Een online marketing training door WebKrunch geeft u alle tools in handen om een solide online marketing strategie op te zetten én te onderhouden.

De online marketing training is gericht op ondernemingen die kiezen voor:

  • een krachtige online concurrentiepositie
  • een duurzame kennisopbouw van online marketing
  • een sterke online marketing strategie in handen van interne medewerkers
  • een grote ROI van hun online marketing, met voortdurende bijsturing
  • up-to-date expertise die eenvoudig toepasbaar is op hun online marketing

02Online marketing training.Voor grote en kleine groepen

Onze online marketing training wordt van a tot z afgestemd op de noden van de moderne “online” wereld. Of u nu zichzelf wilt inwerken in de beginselen van online marketing, of uw huidige kennis wilt vergroten met up-to-date informatie en tools – WebKrunch biedt online marketing training voor elk publiek.

We verzorgen boeiende eendaagse of meerdaagse online marketing trainingen voor ondernemingen. Onze online marketing trainer geeft u theoretisch kader voor het implementeren van een succesvolle online marketing strategie.

Vervolgens gaan we aan de slag met meteen bruikbare, concrete tips & tricks om uw online marketing te versterken. Alles wordt gepresenteerd met behulp van overzichtelijk cursusmateriaal, door een ervaren online marketing expert van WebKrunch.

Online marketing training op maat?

Contacteer ons

03Practice makes perfect.Met twee voeten in de praktijk

WebKrunch is een gerespecteerd Antwerps bedrijf in online marketing. Onze expertise putten we uit de praktijk. Met andere woorden: wij geven geen online marketing trainingen uit een handboek. We verwijzen naar talloze cases die we zélf succesvol hebben georganiseerd en geïmplementeerd. Zo krijgen onze cursisten dankbare handvaten, die hen een begrijpelijk inzicht geven in verschillende online marketing strategieën.

In combinatie met onze andere diensten – zoals een Website audit – kunnen we uw huidige online marketing tijdens een online marketing training analyseren. Zo ontwikkelen we stap voor stap oplossingen om uw online strategie te versterken. En kan uzelf meteen na de training aan de slag.

U wilt er zeker van zijn dat uw online marketing nooit verzwakt? Dan zorgen onze periodieke opvolgtrainingen ervoor dat de kennis van u of uw medewerkers steeds actueel blijft.

06WebKrunch in de spotlight.Onze klanten vertellen over onze trainings

Andre Verhertbrugge

Recensie via Facebook
"Goede no-nonsense service. Training gevolgd over 'SEO voor beginners' en wat nieuwe begrippen en toepassingen bijgeleerd. Echt een aanrader!"

Thomas Schroeven

Recensie via e-mail
"Ik ben zeer tevreden van de opleiding. Wist door opzoekingswerk intussen al heel wat over SEO en website-opbouw. Toch ben ik weer wat zaken te weten gekomen die ik zeker ga toepassen de komende weken/maanden. De opleiding was goed gestructureerd. Ik kon alles goed volgen door enige voorkennis. Eventueel voor echte beginners enkele zaken in praktijk laten zien en eventueel voordoen (adwords, analytics,…) Mijn verwachtingen werden alvast volledig ingelost!"

Jelle Maes

Recensie via e-mail
"Bedankt aan jullie voor de zeer praktijkgerichte training van vanochtend. Die was zeer leerrijk en heeft voor mij de laatste vraagtekens weggewerkt. Nog meer op maat dan ik had verwacht! Good job!"

Igor Rabaut

Recensie via e-mail
"Het merendeel van wat verteld werd wist ik al, maar een opfrissing van de kennis kan nooit kwaad. Bovendien heb ik enkele nieuwe zaken geleerd en werd het geheel vlot gebracht. Ik heb alvast niet het gevoel mijn tijd verspeeld te hebben. "

Start vandaag.

Online Marketing Training

Online marketing training voor beginners en gevorderden – in kleine of grote groep?

Contacteer ons nu om uw online marketing training te boeken! Ook maken we steeds graag een afspraak voor een training op maat.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *