Stap 1 inschrijving training

01Schrijf u in voorOnze Trainingen

Stap 1

Vul informatie in

Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Vul informatie in

Extra informatie

Product Totaal
Subtotaal 0.00
Totaal 0.00

Betaal online:

02WebKrunch in de spotlight.Onze klanten vertellen over onze trainings

Andre Verhertbrugge

Recensie via Facebook
"Goede no-nonsense service. Training gevolgd over 'SEO voor beginners' en wat nieuwe begrippen en toepassingen bijgeleerd. Echt een aanrader!"

Thomas Schroeven

Recensie via e-mail
"Ik ben zeer tevreden van de opleiding. Wist door opzoekingswerk intussen al heel wat over SEO en website-opbouw. Toch ben ik weer wat zaken te weten gekomen die ik zeker ga toepassen de komende weken/maanden. De opleiding was goed gestructureerd. Ik kon alles goed volgen door enige voorkennis. Eventueel voor echte beginners enkele zaken in praktijk laten zien en eventueel voordoen (adwords, analytics,…) Mijn verwachtingen werden alvast volledig ingelost!"

Jelle Maes

Recensie via e-mail
"Bedankt aan jullie voor de zeer praktijkgerichte training van vanochtend. Die was zeer leerrijk en heeft voor mij de laatste vraagtekens weggewerkt. Nog meer op maat dan ik had verwacht! Good job!"

Igor Rabaut

Recensie via e-mail
"Het merendeel van wat verteld werd wist ik al, maar een opfrissing van de kennis kan nooit kwaad. Bovendien heb ik enkele nieuwe zaken geleerd en werd het geheel vlot gebracht. Ik heb alvast niet het gevoel mijn tijd verspeeld te hebben. "
Contacteer ons

Wil u zich graag inschrijven voor een van onze trainingen? Onze experts helpen u verder!

telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *