Online Marketing

Online Marketing

WebKrunch, dé full service partner voor uw marketing op het internet

Een creatieve én doeltreffende online marketing (of internet marketing) strategie is onmisbaar voor elke KMO. Een doortastende online aanwezigheid bepaalt in grote mate het succes van uw onderneming. Maar een efficiënte internetmarketing-strategie is méér dan enkel een mooi uitgewerkte website. Klanten zoeken, bestellen en betalen steeds vaker online. Ze wisselen ervaringen uit en zoeken online de beste producten en diensten op – zowel op PC, tablet als computer. Is uw onderneming daar klaar voor?

Uw website, het kloppend hart van uw internetmarketing-strategie

Uw online aanwezigheid staat of valt met uw website. Het is de plaats waar alles samenkomt. Waar klanten alle informatie over uw bedrijf moeten vinden. En waar ze moeiteloos in contact treden met uw onderneming. Is uw website onoverzichtelijk, onvolledig of traag? Dan haken uw bezoekers af in een oogwenk. En verliest u waardevolle prospects aan uw slimme concurrenten.

Uw website moet in de eerste plaats duidelijk zijn. Een bezoeker moet in één oogopslag weten waar hij aan toe is. En of hij bij u zal vinden wat hij zoekt. Met creatief webdesign geeft u uw toekomstige klanten een duidelijk overzicht van uw activiteiten. Een slimme, intuïtieve en gebruiksvriendelijke website overtuigt uw klanten stap voor stap. En leidt ze naar het uiteindelijke doel: contact én verkoop.

Lees meer over webdesign

Social Media, onmisbaar voor uw internet marketing

Het internet is hét sociale medium bij uitstek. En vergis u niet: er wordt over uw bedrijf gesproken. Maar spreekt u ook met uw klanten en bezoekers? Door de juiste sociale mediakanalen te gebruiken, bouwt u een duurzame relatie op met uw prospects en klanten. Hou hen op de hoogte van promoties, innovaties en aanbiedingen, hou uw vinger aan de pols van uw doelpubliek en gebruik het als een efficiënte verkooptool voor uw onderneming.

Op sociale media combineert u het allerbeste van uw internetmarketing-strategie. U legt rechtstreeks contact, verspreidt updates van uw website, promoot nieuwe producten of diensten en etaleert uw vakkennis zoals ú dat wilt. Sociale media geven u een grote invloed op het imago van uw bedrijf. Ga er daarom behoedzaam mee om. En leg uw sociale media in handen van een partner die de finesses ervan in de vingers heeft.

Lees meer over social media

SEA: adverteren in de zoekmachines

Soms is het niet eenvoudig om bovenaan de zoekresultaten te belanden met uw onderneming. Als KMO bokst u op tegen de grote spelers in de sector. Daarom is adverteren in zoekmachines een belangrijk onderdeel van een sterke internetmarketing-strategie.

Met behulp van doelgerichte advertenties bereikt u enkel de juiste prospects. Bovendien is deze vorm van online adverteren bijzonder budgetvriendelijk. U betaalt enkel voor de bezoekers die uw website écht bezoeken. Zo verliest u geen geld aan ruime campagnes, maar adverteert u doeltreffend met een groot rendement. Een goede ontwikkeling én opvolging van uw SEA-campagne is essentieel. Vertrouw daarvoor op een partner met ervaring. Of zorg voor opleiding en training op maat voor uzelf of uw medewerkers.

Lees meer over zoekmachine-adverteren

SEO: gevonden worden of verdwijnen

Zowel voor webshops als voor websites geldt: wie niet gevonden wordt, verdwijnt. Daarom is het van levensbelang dat uw website niet alleen ontwikkeld is voor uw bezoekers, maar ook voor de zoekmachines.

Google “leest” uw website en geeft hem een score. Op basis daarvan krijgt u een plaats in de zoekresultaten. Scoort uw website ondermaats? Dan verdwijnt u onherroepelijk van de radar. WebKrunch combineert slimme linkbuilding met helder webdesign en doeltreffende SEO copywriting. Wilt u zélf doeltreffende SEO teksten leren schrijven? Volg dan een grondige training of workshop van een professional.

Resultaat? U scoort hoog in Google én overtuigt uw klanten met krachtige argumenten. Een krachtige marketingstrategie voor internet mazorgt ervoor dat uw website door de juiste mensen gevonden en bekeken wordt. En maakt van geïnteresseerde bezoekers échte klanten.

Lees meer over zoekmachineoptimalisatie

Creatief communiceren met online video’s

Om uw internetmarketing-strategie te vervolledigen, moet u onthouden dat het internet ook een visueel medium is. Beeld is essentieel – óók video. Bedrijfsvideo’s worden vaak geassocieerd met stoffige boodschappen en slechte televisie. Maar niets is minder waar. Met een bescheiden budget en een creatieve aanpak, komt u al een heel eind. Bovendien is adverteren op websites zoals YouTube of Vimeo bijzonder doeltreffend. Maar zoals vaak geldt: adverteer daar waar uw klanten zich bevinden. En om dat te bepalen, vertrouwt u op een full service online marketingbureau met ervaring.

Lees meer over online video

Investeren in een sluitende internetmarketing-strategie is essentieel voor uw bedrijf. Contacteer WebKrunch vandaag nog voor een plan van aanpak op maat van uw onderneming.

Laat WebKrunch u bijstaan bij het opstellen van uw internet marketing plan!

Online marketing Diensten

Adverteren in zoekmachines koppelt een intelligente strategie aan een doeltreffende aanpak. Bereik uw doelgroep snel en helder met de juiste boodschap – binnen uw budget.

Zoekmachineoptimalisatie versterkt uw bedrijf. U wordt online sneller en beter gevonden door uw doelpubliek. Uw klantenbestand vergroten met de juiste internet marketing strategie?

De online marketing experts van WebKrunch beschermen uw online reputatie met online reputatiemanagement. En zorgen ervoor dat ze vlekkeloos blijft. Ook wanneer uw goede naam online in het gedrang komt.

SEO-copywriting is de snelste weg naar een hoge score in Google. Commercieel krachtige online teksten, doorspekt met slimme keywords. Teksten die klanten én Google overtuigen.

Online video versterkt de online identiteit van uw bedrijf. Het is een succesvol verlengde van uw online marketingverhaal. WebKrunch ontwerpt en produceert online video’s voor klanten die willen groeien.

Beter scoren in Google? Daarvoor hebt u een ijzersterke online reputatie nodig. Met intelligente en efficiënte linkbuilding maakt WebKrunch van ú de digitale talk of the town. Resultaat? U schiet naar de bovenste zoekresultaten. En uw bedrijf groeit.

De internet marketing trainingen op maat van WebKrunch geven u alle tools in handen om zelf het online succes van uw bedrijf te vergroten. Van social media tot SEO en SEA; deze training geeft ú de voorsprong.

Enkele voorbeelden van Onze marketing referenties

Bekijk hieronder een overzicht van onze marketing referenties en laat u overtuigen!

webkrunch-realisaties-radiant-light-yoga-vierkant
KLANT: Radiant Yoga Light
webkrunch-realisaties-copandi-intro-afbeelding
KLANT: Copandi
webkrunch-realisaties-appro-intro
KLANT: APPRO
webkrunch-realisatie-overzicht-heyrman-de-roeck
KLANT: Heyrman – De Roeck
webkrunch-realisaties-masumi-massage-antwerpen
KLANT: Masumi Antwerpen
webkrunch-realisatie-carrosserie-verbeke-overzicht
KLANT: Carrosserie Verbeke
webkrunch-referenties-ter-rivierenhof-uitgelichte-afbeelding
KLANT: Ter Rivierenhof
webkrunch-realisaties-duivelse-pronostieken
KLANT: BeerseLeeft
KLANT: Reno Visie

Recente Blogartikels

webkrunch-blog-google-shoelace
webkrunch-mails-uitsturen-waar-op-letten
webkrunch-blog-bounce-rate-verlagen

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw online – internet marketing? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet