Internet marketing

Professionele internet marketing voor uw bedrijf begint bij WebKrunch!

Misschien heeft u al een website, misschien niet. Indien u er eentje heeft, weet u wat deze voor u kan betekenen? Wel, WebKrunch alvast wel en dat is dan ook precies wat we onze klanten willen duidelijk maken.

Uw online website kan er namelijk eenvoudigweg voor zorgen dat uw bedrijfsrendement de gewenste cijfers haalt en deze zelfs overschrijdt!

Niet zomaar uiteraard, integendeel. Het vereist een goede internet marketing strategie, één van de vele troeven van onze core business!

webkrunch seo zoekmachineoptimalisatie seocheck

01Meer online bezoekers.Bereik ongeziene hoogtes met Internet marketing

De uiteindelijke bedoeling van een website is uiteraard om uw producten en diensten kenbaar te maken naar uw doelpubliek toe. En dus: om zo veel mogelijk bezoekers te trekken.

Hier komt internet marketing op te proppen. Wat moet u hieronder nu verstaan?

Kortweg omvat het de volgende opties:

  • Zoekmachine optimalisatie – of kortweg SEO: de optimalisatie van de content, techniek en linkstrategie van uw website.
  • Zoekmachine adverteren – of kortweg SEA: betalend adverteren in Google om meer naambekendheid te creëren
  • Google Analytics: hoeveel verkeer is er op uw website en hoeveel tijd brengen uw bezoekers er gemiddeld door? Hoeveel verlaten er uw website al na de eerste pagina?
  • Conversie tracking: hoeveel brengt uw website werkelijk op?

Internet marketing zorgt voor doelbewuste prospectie

Uw bedrijfsrendement de hoogte in stuwen gaat enkel en alleen maar als u het juiste doelpubliek bereikt. Een Rode Duivel die op zoek is naar een goede voetbal heeft er immers niets aan dat hij terecht komt op een website voor pingpongballen, toch?

Neen, een bedrijf draait optimaal als er doelgericht gezocht wordt naar het juiste publiek. Internet marketing kan u hierbij helpen:

  • Sociale media: adverteren op sociale platformen (denk hierbij aan Facebook, Twitter, LinkedIn en ga zo maar verder) is trendy en de ideale manier om een specifiek doelpubliek aan te spreken.
  • Affiliate marketing: uw sales en leads verhogen door een effectieve vermarkting van uw producten en diensten.
Plan uw afspraak

02Een expert aan het werk.WebKrunch versus Internet marketing

WebKrunch toont u met plezier aan dat een website meer is dan louter wat aan elkaar geregen zinnetjes en hier en daar wat fotootjes. Internet marketing (of online marketing) is veel, veel meer dan dat: het is de ideale manier om uw doelpubliek te bereiken en bijgevolg om uw rendement op een geheel ander niveau te krijgen.

Bent u ook op zoek naar een manier om op doeltreffende wijze klanten te bereiken? Of had u graag meer informatie verkregen over onze werking?

Contacteer ons dan vandaag nog! U wordt steeds zo snel mogelijk verder geholpen.

04WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Laat WebKrunch u bijstaan bij het opstellen van uw internet marketing plan

Op zoek naar een partner voor uw internet marketing? Onze experts helpen u verder!

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:
Vul het formulier in
Contacteer ons
Checkboxes *