Online marketing training op maat

Word zelf expert in online marketing, met de trainingen voor bedrijven van WebKrunch

De ontwikkeling, uitvoering en opvolging van uw online marketing strategie in handen leggen van WebKrunch is de beste keuze. Maar wat als u sommige zaken zélf wilt doen?

Of als u uw medewerkers een opleiding social mediaSEO copywriting of SEA-adverteren wilt aanbieden? Ook dan vertrouwt u op onze expertise.

Onze unieke en volledige online marketing trainingen op maat helpen u en uw medewerkers snel op weg. Voor u het weet, beheert u zelf uw online marketing – volledig of gedeeltelijk.

webkrunch online marketing training op maat

01Wij bezorgen u de tools.Zelf uw online marketing opvolgen

Als experts in webdesignSEOonline adverteren en online marketing, stellen we onze kennis ten dienste van uw onderneming. Wanneer u uw uitgaven strikt onder controle wilt houden of uw campagne zelf wilt opvolgen, geven wij u de tools om dat grondig en professioneel te doen.

 

Wij passen ons altijd aan uw vraag aan. Wilt u enkel één persoon opleiden voor een specifiek onderdeel, zoals het opvolgen van een SEA-campagnes? Of wilt u uw hele team de finesses van sociale media onder de knie doen krijgen?

Onze training-professional zorgt voor een boeiende opleiding op maat van uw bedrijf – voor individuele personen én groepen. Bij u ter plaatse of in ons moderne lesruimte in hartje Antwerpen.

Online marketing training op maat: ruim aanbod, voor u uitgewerkt

WebKrunch biedt u eenvoudig te volgen trainingen aan over all things web. Voorkennis is niet vereist en elke workshop is perfect afgestemd op uw publiek. U bepaalt welke tools u in handen wilt krijgen, wij zorgen voor didactisch materiaal en een stevige portie trainingsplezier.

  • het beheer van uw website
  • online adverteren in zoekmachines (SEA)
  • online adverteren in sociale media
  • zoekmachineoptimalisatie
  • SEO copywriting
  • SEA copywriting
  • sociale media (beheer en communicatie)
  • online marketing
  • online video’s
Contacteer ons vandaag nog voor trainingen en workshops

02Stel ze meteen.Hebt u een andere vraag?

Wilt u uw bedrijf sterker maken online, maar ziet u het onderwerp van uw keuze hierboven niet vermeld staan? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een online training op maat.

We ontwikkelen trainingspakketten op basis van uw specifieke noden. En zorgen ervoor dat u en uw medewerkers na afloop van de training klaar zijn om meteen aan de slag te gaan.

05WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Online marketing training op maat

Boek meteen uw online marketing training op maat in Antwerpen met de professionals van WebKrunch!

Een overzicht van onze kant en klare online marketing groepstrainingen vindt u hier.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *