Online reputatiemanagement.

Online reputatiemanagement door WebKrunch: in alle omstandigheden een vlekkeloze online reputatie

Laster online bestrijden? Doe tijdig aan online reputatiemanagement!

Wordt u zelf geconfronteerd met lasterlijke artikels of schadelijke publicaties over uw persoon of bedrijf? Vertrouw dan op een ervaren expert voor online reputatiemanagement op maat.

webkrunch online marketing online reputatiemanagement

01Het internet.Een wereld vol mogelijkheden (en risico’s)

De online wereld biedt talloze kansen. Iedereen deelt alles, reageert snel op artikels en foto’s, vormt een online identiteit die het best bij hem of haar past.

Bedrijven – maar ook natuurlijke personen – kunnen echter te maken krijgen met de keerzijde van de medaille.

Misnoegde klanten of concurrenten kunnen proberen om de reputatie van uw bedrijf te ondermijnen, met foute artikels of schadelijke commentaren op sociale media. Die aanvallen kunnen ook persoonlijk zijn. Denk maar aan posts op sociale media of blogwebsites die u als individu viseren met foutieve of beledigende informatie.

De impact van dergelijke situaties kan groot zijn – op professioneel én persoonlijk vlak. Gelukkig kunt u uw probleem bespreken met onze online reputatiemanagers.

Online reputatiemanagement: wat ís dat eigenlijk?

Wel, de online marketing experts van WebKrunch beschermen uw online reputatie met online reputatiemanagement. En zorgen ervoor dat ze vlekkeloos blijft. Ook wanneer uw goede naam online in het gedrang komt. Door discussies, laster, beschadigende blogartikels of in andere onaangename situaties.

  • U wordt online geviseerd, bijvoorbeeld met schadelijke artikels of opmerkingen.
  • Deze situatie brengt u schade toe, persoonlijk of professioneel
  • U wilt de schade aan uw persoon beperken en zoekt een professional om u te helpen.

 

Advies voor eerste hulp bij online reputatieschade? Lees hier onze 5 tips.
01/03

01Analyse.Een grondig onderzoek

Analyse van het probleem

Ons team bekijkt op welk medium de beschadigende boodschap is geplaatst. Sociale media, private websites of officiële bedrijfswebsites – elk medium vereist een eigen, unieke aanpak.

webkrunch online marketing reputatiemanagement onderzoeken
02/03

02Juridisch.De wet aan onze zijde

De juridische benadering

 

 

We leggen de analyse voor aan onze juridische partners bij Monard Law, de tweede grootste advocatenfirma van België, met een ruime ervaring in deze materie.

Een juridische strategie op maat is onmisbaar. Elke situatie wordt afzonderlijk bekeken om de wettelijke verweermogelijkheden te bepalen.

webkrunch online marketing reputatiemanagement wet juridisch aspect
03/03

03Search engine optimization.De kracht van zoekmachineoptimalisatie

De SEO-benadering

WebKrunch combineert zijn SEO-strategie altijd met juridische druk. Zo proberen we de schadelijke publicatie te laten verwijderen. Toch kan het nodig zijn om de online informatie ook op een andere manier te bestrijden.

Door de negatieve berichten te laten overschaduwen door zakelijke of positieve informatie over de klant, zorgen we ervoor dat neutrale informatie het wint van de schadelijke publicatie.

Hiervoor wenden we onze SEO-skills aan, die de juiste informatie krachtig laten scoren in Google. Hoe intensief hierop gewerkt moet worden, is sterk afhankelijk van case tot case.

webkrunch online marketing reputatiemanagement zoekmachineoptimalisatie google

Wat kunnen we voor u doen?

Om uw reputatie te beschermen, wenden we al onze online vaardigheden aan. Van SEO-optimalisatie tot juridische online ondersteuning door een netwerk van ervaren partners.

Komt uw online reputatie in het gedrang? Dan schiet ons team in actie om uw naam te zuiveren.

Wij ondernemen meteen actie voor u.

05WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Online reputatiemanagement

Laat WebKrunch u bijstaan bij uw online reputatiemanagement!

Onze experts staan voor u klaar.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *