SEO copywriting.

Doeltreffende teksten voor klanten en Google

Uw website laten scoren in Google én uw klanten overtuigen om voor uw bedrijf te kiezen? Dan neemt u best een copywriter in de arm. Uw SEO copywriter combineert heldere, commerciële argumenten met de juiste trefwoorden.

En stuwt uw website naar de top van de online zoekresultaten. Bovendien is een SEO copywriter de online vertegenwoordiger van uw bedrijf. Hij doet uw USP’s perfect uit de doeken. En overtuigt uw klanten om met u in zee te gaan.

webkrunch online marketing seo copywriting

01Content is king.Scoren in Google met SEO copywriting

Een copywriter wéét hoe hij online teksten moet schrijven. En dat is niet eenvoudig. Mensen lezen namelijk anders op een scherm dan op papier.

Daarom vertrouwt hij op enkele vuistregels die uw online teksten onweerstaanbaar maken.

(Wilt u zélf leren hoe u krachtige online teksten schrijft? Volg dan een online marketing training op maat met een doorgewinterde SEO copywriter van WebKrunch.)

Uw online copywriter zorgt ervoor dat uw online teksten:

 • overzichtelijk en to the point zijn
 • bestaan uit korte zinnen
 • opsommingen bevatten (lekker helder, toch?)
 • de beste keywords bevatten, in de juiste dosis
 • scanbaar zijn voor vlugge lezers
 • dezelfde look & feel uitstralen op elke pagina

SEO copywriting, enkel voordelen voor uw website

Een copywriter tovert met woorden én met technologie. Want schrijven voor mensen is één ding. Schrijven zodat zoekmachines uw website bovenaan plaatsen in de zoekresultaten is écht een vak apart.

Daarvoor gebruikt uw SEO copywriter technieken waar Google van smult. De juiste structuur, de krachtigste keywords en – natuurlijk – unieke, creatieve inhoud. Want content is én blijft king!

Uw SEO copywriter garandeert u dat:

 • Google uw website perfect kan lezen
 • uw website hoog scoort in de zoekresultaten
 • uw lezer de juiste argumenten vindt op de beste plaats
 • uw online teksten helder geschreven zijn
 • uw lezer geleid wordt naar waar u dat wilt: contact, offerte of verkoop
Start vandaag nog met een betere score in Google

02Trop is te veel en te veel is trop.Keywords: niet te veel, niet te weinig

Keywords – of trefwoorden – zijn de zoektermen die belangrijk zijn voor uw onderneming. En die klanten intypen wanneer ze op zoek zijn naar uw dienst of product.

Om Google te overtuigen, moet u de juiste keywords op een krachtige manier integreren in uw tekst. Uw SEO copywriter let er altijd op dat uw tekst een mooi geheel blijft vormen. Trefwoorden aan elkaar haken en er leestekens tussen plaatsen, werkt niét! Integendeel.

Teksten met te veel keywords en van povere kwaliteit, worden bestraft door Google. En katapulteren u naar de laatste plaats van de zoekresultaten.

03Haal het onderste uit de kan.Bereik méér met SEO copywriting

Uw SEO copywriter schrijft daarom voor uw klanten – met Google altijd in het achterhoofd. Een slimme dosering, een logische opbouw én relevante informatie zorgen voor het beste resultaat. Bovendien moeten uw teksten vooral uw bezoekers overtuigen.

Een geoefend SEO copywriter neemt uw lezer bij de hand, reikt hem de juiste argumenten aan en leidt hem met gerichte calls-to-action richting verkoop.

Resultaat? Webteksten die geschreven zijn door een professionele SEO copywriter zorgen voor:

 • méér leads en verkoop
 • méér bezoekers
 • hogere scores in Google

04Recht in doel.Scoor beter met SEO copywriting van WebKrunch

WebKrunch koppelt sterke SEO copywriting aan functioneel webdesign voor uw website. We integreren de beste teksten in een allesomvattende online marketing strategie die wérkt voor uw onderneming. Kortom, het is een investering die meteen rendeert.

Laat uw online teksten vandaag nog schrijven door de SEO copywriter van WebKrunch!

07WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

SEO copywriting

Laat WebKrunch u bijstaan bij het schrijven van uw SEO-copywriting!

Contacteer onze experts.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *