Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren

Snel, budgetvriendelijk én doeltreffend adverteren in zoekmachines (SEA)

Haal met Adwords het onderste uit de kan bij Google, met doelgerichte SEA-advertentiecampagnes voor de zoekmachines. U bepaalt het budget, WebKrunch zorgt ervoor dat uw campagne – mét de beste zoektermen – het juiste doelpubliek bereikt. U betaalt enkel voor advertenties die resultaat opleveren. Zo haalt u gegarandeerd een optimaal rendement uit uw SEA-campagne. Overtuig klanten en prospects die op zoek zijn naar uw diensten of product, zonder grote kosten of risico.

SEA: gericht adverteren voor méér bezoekers

SEA – of Search Engine Advertising – is een bijzonder budgetvriendelijke én efficiënte manier van online adverteren. WebKrunch ontwikkelt uw campagne én verzorgt de volledige follow-up op basis van een gratis trefwoordanalyse voor uw onderneming. Meer weten? Vraag meteen uw gesprek aan!

Hét grote voordeel van SEA-campagnes? U betaalt enkel wanneer een geïnteresseerde bezoeker doorklikt naar uw website. Daarom gaan SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA hand in hand. Want wanneer een bezoeker op uw website belandt, leidt u hem probleemloos naar waar u dat wilt: meer verkoop, meer offertes of meer informatieaanvragen.

Het rendement van Adwords-advertenties is indrukwekkend. Voor een kleine investering bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Contacteer ons meteen om uw campagne te organiseren.

De voordelen van SEA voor uw bedrijf

SEA-advertenties zijn de gesponsorde links die u bovenaan de zoekresultaten ziet verschijnen. Ze worden geaccentueerd door een geel logo en staan prominent in beeld.

Samen met de professionals van WebKrunch bepaalt u welke zoektermen gebruikt worden voor uw advertenties. Op die manier krijgt u enkel de écht geïnteresseerde bezoekers over de vloer. En ligt de weg open om die bezoekers om te toveren tot bestellende en betalende klanten.

Bij WebKrunch zorgen we voor een voortdurende, nauwgezette opvolging van uw Adwords-campagne. Wilt u nóg meer resultaat boeken? Dan sturen we uw campagne snel en doeltreffend bij. Tot u het effect creëert dat u voor ogen had. Eenvoudig, toch? En budgetvriendelijk bovendien. Het is dé manier om snel waardevol verkeer te organiseren naar uw website.

Adwords: samen van start met WebKrunch

Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we het doel van uw advertentiecampagne op basis van onze analyse van uw website:

  • welke zoektermen wilt u hanteren?
  • in welke regio wilt u klanten winnen?
  • hoe ziet uw doelgroep eruit?

U kiest een oneindig aantal zoekwoorden, wij zorgen voor real-time analyses van de advertentieresultaten. Op basis van het door u gekozen budget, plannen we de campagne tot in detail. We houden concrete resultaten voor ogen en bezorgen u op regelmatige tijdstippen updates en rapporten over het verloop.

Wilt u de campagne laten uitvoeren door één van uw medewerkers, of wilt u zélf de touwtjes in handen houden? Dan kunt u bij WebKrunch terecht voor een grondige training op maat voor één of enkele van uw collega’s. Tijdens de campagne staan we paraat om u bij te staan met professioneel advies.

SEA copywriting: een vak apart

SEA-advertenties zijn gebonden aan strenge eisen. Ze mogen slechts een bepaald aantal woorden tellen en zijn opgebouwd volgens een vast stramien. Daarom biedt WebKrunch u niet alleen sterke SEO copywriting aan, maar specialiseerden we ons ook in SEA copywriting. Zo zijn wij úw one-stop-shop voor u volledige online marketing strategie.

Adverteren op Facebook met WebKrunch

Niet alleen op zoekmachines, maar ook via social media kunt u snel en gericht adverteren. WebKrunch is uw specialist voor de ontwikkeling, de uitvoering én de opvolging van uw advertentiecampagnes op Facebook.

Trek snel de juiste klanten aan via uw website en laat uw onderneming doelgericht groeien. Start uw SEA-campagne vandaag nog. Contacteer onze SEA-professional meteen.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren 20-06-2016

Enkele voorbeelden van Onze online marketing referenties

Bekijk hieronder een overzicht van onze online marketing referenties en laat u overtuigen!

webkrunch-realisaties-radiant-light-yoga-vierkant
KLANT: Radiant Yoga Light
webkrunch-realisaties-copandi-intro-afbeelding
KLANT: Copandi
webkrunch-realisaties-appro-intro
KLANT: APPRO
webkrunch-realisatie-overzicht-heyrman-de-roeck
KLANT: Heyrman – De Roeck
webkrunch-realisaties-masumi-massage-antwerpen
KLANT: Masumi Antwerpen
webkrunch-realisatie-carrosserie-verbeke-overzicht
KLANT: Carrosserie Verbeke
webkrunch-referenties-ter-rivierenhof-uitgelichte-afbeelding
KLANT: Ter Rivierenhof
webkrunch-realisaties-duivelse-pronostieken
KLANT: BeerseLeeft
KLANT: Reno Visie

Recente Blogartikels

webkrunch-blog-google-shoelace
webkrunch-mails-uitsturen-waar-op-letten
webkrunch-blog-bounce-rate-verlagen

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor zoekmachine-adverteren? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet