Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie met WebKrunch: laat uw website hoger scoren in Google!

Haal méér uit uw website, dankzij de zoekmachineoptimalisatie – of SEO – van WebKrunch. Scoor hoger in de zoekmachines, leid meer bezoekers naar uw website én maak klanten van uw prospects. SEO is een onmisbaar onderdeel van elke online marketing strategie. De professionals van WebKrunch analyseren de website van uw onderneming, verbeteren de zichtbaarheid en zorgen voor meer verkeer naar uw webstek. Zo wordt u beter gevonden en verhoogt u snel de efficiëntie van uw online aanwezigheid.

SEO: meer bezoekers, meer klanten

U hebt een prachtige website, vol mooie foto’s en een uitgebreide beschrijving van uw diensten? Perfect! Maar waarom krijgt u zo weinig leads via de website? En waarom blijft u maar matig scoren in Google?

Om het antwoord te kennen, laat u uw website doorlichten door de professionals van WebKrunch. Vraag meteen uw gratis en vrijblijvende analyse aan. En zet u schrap voor een doortastende optimalisatie van uw online marketing strategie.

De zoekmachineoptimalisatie van WebKrunch zorgt ervoor dat uw website perfect vindbaar én relevant wordt voor zoekmachines, zoals Google. Onze aanpak steunt op 3 belangrijke pijlers:

Het resultaat van zoekmachineoptimalisatie door WebKrunch is duidelijk: een betere score in Google, méér bezoekers op uw website en een indrukwekkende toename van uw verkoop.

SEO optimaliseren begint bij uw webdesign

Om uw website organisch en duurzaam te laten scoren in de zoekmachines, hebt u in de eerste plaats een perfect “leesbare” website nodig. Niet alleen voor menselijke bezoekers, maar vooral voor de algoritmes van Google. En daar zorgt WebKrunch voor.

Door uw website achter de schermen perfect scanbaar te maken, zorgen we ervoor dat Google hem vlot herkent. Een overzichtelijke indeling, een logische flow en een uitgebreide, transparante sitemap zorgen voor de technische ruggengraat van uw SEO-geoptimaliseerde website. Want een website die niet herkent wordt, krijgt een bijzonder slechte score. En daar wint u bij Google geen zieltjes mee.

Linkbuilding: uw netwerk = van levensbelang

Stap nummer twee: het uitbreiden én bestendigen van uw relevante netwerk.

Que? Een relevant netwerk?

Jazeker, want Google scoort uw website niet alleen op inhoud en design, maar ook op relevantie. Met andere woorden: hoe hoog schatten uw sectorgenoten, uw klanten en diverse professionele websites úw website in? Dat wordt afgemeten aan de hand van de links die naar uw website verwijzen.

Al die verschillende links krijgen een score toebedeeld. De website met de beste reputatie, krijgt de mooiste plaats in de zoekresultaten. WebKrunch zorgt ervoor dat uw website vermeld wordt op de meest relevante webpagina’s in uw sector.

Met behulp van verschillende landingspagina’s, verstevigen we uw imago voor de zoekmachines. En dankzij gerichte campagnes op sociale media, verspreiden we uw boodschap over het hele net. Resultaat? Google bekijkt u als de autoriteit die u bent.

Met onze expertise bouwen we een betrouwbaar en sterk netwerk uit rond uw website. Zodat Google niet alleen uw mooie website, maar ook uw reputatie opmerkt. En die combinatie, die verdient een mooie score.

SEO copywriting: inhoud is koning

Maar weet u waar Google vooral op verlekkerd is? Op krachtige, logische, creatieve én slim geschreven online teksten. Daarom is SEO copywriting bij WebKrunch een essentieel onderdeel van uw SEO-optimalisatiestrategie.

Onze SEO copywriter maak commercieel doeltreffende teksten én plaatst de juiste keywords op de juiste plaats. Op die manier overtuigen uw online teksten niet alleen uw klanten, maar ook de zoekmachines.

Uw online aanwezigheid écht doen renderen? Contacteer WebKrunch vandaag nog voor de SEO-optimalisatie van uw website. Wilt u snel en doeltreffend adverteren in de zoekmachines? Ontdek dan meteen onze diensten voor SEA-adverteren.

Enkele voorbeelden van Onze online marketing referenties

Bekijk hieronder een overzicht van onze online marketing referenties en laat u overtuigen!

webkrunch-realisaties-radiant-light-yoga-vierkant
KLANT: Radiant Yoga Light
webkrunch-realisaties-copandi-intro-afbeelding
KLANT: Copandi
webkrunch-realisaties-appro-intro
KLANT: APPRO
webkrunch-realisatie-overzicht-heyrman-de-roeck
KLANT: Heyrman – De Roeck
webkrunch-realisaties-masumi-massage-antwerpen
KLANT: Masumi Antwerpen
webkrunch-realisatie-carrosserie-verbeke-overzicht
KLANT: Carrosserie Verbeke
webkrunch-referenties-ter-rivierenhof-uitgelichte-afbeelding
KLANT: Ter Rivierenhof
webkrunch-realisaties-duivelse-pronostieken
KLANT: BeerseLeeft
KLANT: Reno Visie

Recente Blogartikels

webkrunch-blog-google-shoelace
webkrunch-mails-uitsturen-waar-op-letten
webkrunch-blog-bounce-rate-verlagen

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet