Onze Aanpak

Samenwerken met WebKrunch? Eis alleen het beste.

Voor uw online marketing strategie eist u enkel het beste. En terecht. Bij WebKrunch zorgen we ervoor dat u op elk moment precies weet waar u staat. En wat u mag verwachten.

Van de informatieaanvraag tot de opvolging en het beheer, alles staat in dienst van úw bedrijf. Ontdek hier hoe wij van uw online marketing een absoluut succes maken.

webkrunch onze aanpak
01/03

01Het planWeet perfect wat u krijgt

Klaar voor online marketing succes? Dan belt of mailt u de experts van WebKrunch voor een vrijblijvend gesprek. Wow, dat antwoord was er snel! U ontvangt meteen een datum waarop u onze professional ontmoet. En natuurlijk staat hij of zij – zoals afgesproken – stipt op tijd voor uw deur.

Het gesprek

Tijdens ons eerste gesprek ontdekken we waar u precies naartoe wilt. Wat is uw strategie? Wat wilt u bereiken? Wat doet uw concurrentie en hoe wilt u zich onderscheiden?

Op basis van al die informatie stellen wij voor u een helder plan van aanpak op. Webdesign en webshop, online adverteren, hoger scoren in Google, sociale media doeltreffend hanteren of een allesomvattende strategie? U krijgt een begrijpelijk en duidelijk overzicht van alle geplande stappen – samen met een gedetailleerde prijsopgave per onderdeel. Zo houdt u een perfect zicht op de geplande uitgaven, zonder verrassingen.

Helemaal van uw sokken geblazen door ons online marketing plan? Perfect! Nadat u het voorschot hebt betaald, gaan we meteen aan de slag met uw project.

step image
02/03

02De uitwerkingKwaliteit, kwaliteit, duidelijkheid en kwaliteit

De kans bestaat dat we het al verraadden in de titel, maar kwaliteit primeert bij WebKrunch altijd. Want enkel het beste is goed genoeg.

Kwaliteit op tijd

U wordt nauwgezet op de hoogte gehouden van onze vorderingen. Hebt u vragen of wilt u een aantal zaken wijzigen? Onze experts zijn maar één telefoontje verwijderd en staan u met plezier te woord.

U krijgt een sluitende tijdsindeling voor uw online marketing project. We doen er alles aan om onze deadline te respecteren.

Klaar – of toch niet helemaal? U hebt altijd de kans om het resultaat bij te sturen, tot het helemaal aansluit bij uw verwachtingen.

image step
03/03

03OpvolgingNa oplevering

Uw online marketingstrategie is uitgewerkt en opgeleverd! En ú hebt de keuze: kiest u voor zorgeloosheid of neemt u zelf de touwtjes in handen? Bij WebKrunch kan het allebei.

Aan u de keuze

We geven de beheerder van uw website een grondige opleiding, zodat hij de website volledig kan aanpassen via de back-end. Wilt u liever vertrouwen op een snelle en voordelige opvolging?

Dan verzorgen wij het volledige beheer van uw website, sociale media, zoekmachine-advertenties, online video’s of SEO-strategie.

image step

En u? Waarvoor kiest u?

Bespreek het vandaag nog met onze professionals tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek!

Contacteer ons

02Onze klanten aan het woord.Wat onze klanten van ons denken?

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Start vandaag.

Kies voor een volwaardige online marketing partner

Kies voor de experts van WebKrunch voor uw online marketing en scoor online.

Contactgegevens
telefoon:
+32 (0) 3 435 02 05
E-mail:

Vul het formulier in

Contacteer ons
Checkboxes *