Onze aanpak

Onze Aanpak

Samenwerken met WebKrunch? Eis alleen het beste.

Voor uw online marketing strategie eist u enkel het beste. En terecht. Bij WebKrunch zorgen we ervoor dat u op elk moment precies weet waar u staat. En wat u mag verwachten. Van de informatieaanvraag tot de opvolging en het beheer, alles staat in dienst van úw bedrijf. Ontdek hier hoe wij van uw online marketing een absoluut succes maken.

1
HET PLAN

Weet perfect wat u krijgt

Klaar voor online marketing succes? Dan belt of mailt u de experts van WebKrunch voor een vrijblijvend gesprek. Wow, dat antwoord was er snel! U ontvangt meteen een datum waarop u onze professional ontmoet. En natuurlijk staat hij of zij – zoals afgesproken – stipt op tijd voor uw deur.

Het gesprek

Tijdens ons eerste gesprek ontdekken we waar u precies naartoe wilt. Wat is uw strategie? Wat wilt u bereiken? Wat doet uw concurrentie en hoe wilt u zich onderscheiden?

Op basis van al die informatie stellen wij voor u een helder plan van aanpak op. Webdesign en webshop, online adverteren, hoger scoren in Google, sociale media doeltreffend hanteren of een allesomvattende strategie? U krijgt een begrijpelijk en duidelijk overzicht van alle geplande stappen – samen met een gedetailleerde prijsopgave per onderdeel. Zo houdt u een perfect zicht op de geplande uitgaven, zonder verrassingen.

Helemaal van uw sokken geblazen door ons online marketing plan? Perfect! Nadat u het voorschot hebt betaald, gaan we meteen aan de slag met uw project.

2
DE UITWERKING

Kwaliteit, kwaliteit, duidelijkheid en kwaliteit

De kans bestaat dat we het al verraadden in de titel, maar kwaliteit primeert bij WebKrunch altijd. Want enkel het beste is goed genoeg.

Kwaliteit op tijd

U wordt nauwgezet op de hoogte gehouden van onze vorderingen. Hebt u vragen of wilt u een aantal zaken wijzigen? Onze experts zijn maar één telefoontje verwijderd en staan u met plezier te woord.

U krijgt een sluitende tijdsindeling voor uw online marketing project. We doen er alles aan om onze deadline te respecteren.

Klaar – of toch niet helemaal? U hebt altijd de kans om het resultaat bij te sturen, tot het helemaal aansluit bij uw verwachtingen.

3
OPVOLGING

Na oplevering

Uw online marketingstrategie is uitgewerkt en opgeleverd! En ú hebt de keuze: kiest u voor zorgeloosheid of neemt u zelf de touwtjes in handen? Bij WebKrunch kan het allebei.

Aan u de keuze

We geven de beheerder van uw website een grondige opleiding, zodat hij de website volledig kan aanpassen via de back-end. Wilt u liever vertrouwen op een snelle en voordelige opvolging? Dan verzorgen wij het volledige beheer van uw website, sociale media, zoekmachine-advertenties, online video’s of SEO-strategie.

En u? Waarvoor kiest u? Bespreek het vandaag nog met onze professionals tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek!

GA VANDAAG NOG AAN DE SLAG MET WEBKRUNCH ALS PARTNER VOOR UW ONLINE MARKETING!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw online marketing? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet