10U Sportswear, gelanceerd in de markt

Online winkel van 10u Sportswear

In de online winkel van 10U vindt u sportkleding die letterlijk op maat gemaakt is. Kleding die er stijlvol uitziet, een optimaal comfort biedt en helemaal bij uw club past. Dit bereikt 10U, wat afgeleid is van het woord ‘tenue’, door gebruik te maken van de modernste technieken en de beste materialen.

10U richt zich met name op de sporten voetbal en wielrennen. Daarnaast helpt 10U verenigingen met de administratie van het bestellen van sportkleding voor clubs. Ook op het vlak van marketing en merchandising biedt 1U clubs graag de helpende hand.

Meerdere webshops

Voor de website van 10U Sportswear is gekozen voor een zeer speciale uitvoering van het begrip webshop. Iedere sportclub die zich aanmeldt op de website van 10U Sportswear krijgt een persoonlijke webshop toegewezen waar producten te koop zijn die speciaal voor die club zijn ontworpen en gemaakt.

WebKrunch ontwikkelde in samenspraak met het team van 10U Sportswear dit idee van webshops die op maat kunnen worden ingericht en waar de leden van de clubs hun sportkleding kunnen bestellen.

Ontwerp uw eigen shirt, short en sokken

Naast een eigen webshop is het bij 10U Sportswearook mogelijk om zelf een eigen shirt, short en/of sokken te ontwerpen voor uw club. Hiervoor ontwikkelde WebKrunch een speciale ontwerptool waarmee de clubs naar eigen inzicht en smaak hun persoonlijke sportkleding kunnen ontwerpen.

Het totale resultaat is een zeer gebruiksvriendelijke website met webshops en een ontwerptool waar voetbal- en wielerclubs niet alleen hun eigen sportkleding kunnen ontwerpen, maar waar de leden van de club deze ook kunnen kopen.

Alain en Jan, wil jullie langs deze weg bedanken voor het super resultaat van mijn website! Dit heeft voor een digitale boost gezorgd! Altijd bereikbaar voor vragen, hebben geweldige ideeën en gaven advies op maat voor de online marketing!

Lars Bijl, zaakvoerder 10U Sportswear

Bekijk de realisatie via: www.10usportswear.com

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact