A.S. Metaalwerken in Lanaken

Voor al uw metalen poorten, hekwerk, trappen, metalen leuningen en méér…

A.S. Metaalwerken is de expert die u nodig hebt om al uw metalen constructies en afwerkingen te laten bouwen en behandelen. Metaalwerken vormen een essentieel onderdeel van de meeste gebouwen, of het nu gaat om een zakelijke omgeving of een particuliere woning.

De hulp van een professionele metaalbewerker is dan ook van groot belang als u wilt genieten van duurzaamheid én kwaliteit.

Carport, balustrade of trap, … AS Metaalwerken biedt een professionele oplossing!

AS Metaalwerken is de expert die u nodig hebt om al uw metalen constructies en afwerkingen te laten bouwen en behandelen.

Zowel in een particuliere omgeving, als in een zakelijk of industrieel decor vormen metaalwerken niet alleen de basis voor een betrouwbare constructie, maar bieden ze ook duurzaamheid en kwaliteit.

AS Metaalwerken gaat voor een vakkundige aanpak : de keuze van kwaliteitsvolle bouwmaterialen, beproefde bouwtechnieken, oog voor design, aandacht voor afwerking staan centraal en worden ingevuld in nauw overleg met de klant en diens wensen.

Het pand of de woning krijgt steeds de look & feel die wordt verwacht.

Terug online in een vernieuwd jasje

Elke klant heeft andere voorkeuren, maar ook een andere voorgeschiedenis. De site van AS Metaalwerken voldeed niet langer aan de verwachtingen en was eigenlijk onbruikbaar geworden. WebKrunch ging daarom met veel creativiteit en technologische kennis aan de slag om de online aanwezigheid te garanderen.

De geslaagde architectuur van een website is gebaseerd op een correcte vertaling van de visie van de klant naar het eindproduct op het web.

Eens WebKrunch een goed inzicht heeft verworven in de verwachtingen van de klant, wordt er gezorgd voor een logische sitemap en een transparante navigatie. Daarnaast staan het juiste grafische design en dito layout garant voor een krachtige uitstraling van de merknaam van de klant.

WebKrunch bouwt gebruiksvriendelijke sites. Bezoekers vinden intuïtief het antwoord op hun vraag en zullen sneller in contact treden. WebKrunch zorgt voor zichtbaarheid op het web en een effectieve online strategie.

Samen brengen we uw verhaal!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact