A12 Dakwerken in Wilrijk

A12 Dakwerken: Dé expert in platte daken voor Antwerpen en omstreken

A12 Dakwerken is specialist op het gebied van platte daken. Ze plaatsen verschillende soorten dakbedekking. Daarnaast is A12 Dakwerken zeker ook hét adres voor gevelbekleding en isoleren.

Voor perfecte dakbedekking maakt A12 Dakwerken gebruik van Roofing dakbedekking, EPDM rubber dakbedekking, Renolit alkorplan kunststof dakbedekking en Vaeplan dakbedekking.

Vakmanschap in platte daken, lichtkoepels en zinken dakgoten

A12 Dakwerken bvba uit Wilrijk is een dakwerker gespecialiseerd in dakwerken, gevelbekledingen en isolatie.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie wordt gekozen voor een verantwoorde aanpak. Dit houdt in dat er betrouwbare afspraken worden gemaakt, dat het pand met het grootste respect behandeld wordt, dat er kwaliteitsvolle materialen worden gebruikt en dat de werken snel en efficiënt worden uitgevoerd.

A12 Dakwerken levert maatwerk omdat geen enkel dak gelijk is en elk dak een andere aanpak of materiaal vereist. Als geen ander weten de specialisten van A12 Dakwerken welke behandeling perfect past. A12 Dakwerken hanteert een correcte prijs en informeert de klant graag over de verschillende oplossingen of opties die mogelijk zijn.

WebKrunch ging aan de slag met een reeds bestaande website

De opdracht luidde om hoge toppen te scheren in de zoekresultaten van Google. Wie zoekt, wil snel het beste resultaat vinden.

De optimalisatie van zoekresultaten bestaat er eigenlijk in om de zoekmachines te “verleiden” en zo meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers te bekomen.

Om dit te bereiken heeft WebKrunch onder andere aandacht voor: een logische structuur van de website, duidelijke pagina-opbouw, snelle paginalaadtijd, correct titelgebruik en de inzet van diverse sociale media.

Daarnaast wordt er zorgvuldig gebruik gemaakt van keywords. Om deze te bepalen, achterhaalt WebKrunch de intenties en verwachtingen van de beoogde doelgroepen en bepaalt vervolgens welke content er nodig is.

Uiteraard wordt er ook een vinger aan de pols gehouden en wordt de campagne nauwkeurig opgevolgd om waar nodig bijgestuurd te worden.

WebKrunch coördineert en optimaliseert!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact