Adricom in Lier

Adricom Cleaning uit Lier is al ruim 20 jaar actief in het onderhoud van gebouwen en aanhorigheden voor particulieren, bedrijven, kantoren, winkels e.a.
Ze  zijn gespecialiseerd in volgende diensten:

  • Kuisen van ramen
  • Afwassen en uitkuisen van dakgoten
  • Reinigen van rolluiken en gevels
  • Onderhoud van opritten en terrassen
  • Dakontmossing
  • Algemene schoonmaak

Ze zijn vooral actief in de zeer wijde omgeving van Lier.

WebKrunch is verantwoordelijk voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Adricom in Lier.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant creëerde WebKrunch een design in Photoshop. Dit werd dan voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar nodig.

Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo weet onze klant reeds op voorhand hoe de uiteindelijke site eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Adricom werd gemaakt op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat developers toelaat mooie, dynamische websites te creëren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant en/of beheerder.
Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag de studio uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Adricom website was geen enkele moeite teveel.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact