Alpol

Alpol in Aalst

Klant : Alpol
WebKrunch-Referentie-alpol

Alpol buitenpleisterwerken is een onderneming actief sinds 2008 in buitenbepleistering en schilderwerken. Door de jaren heen bouwen ze dan ook tal van referenties op en ontwikkelden ze verschillende nieuwe pleistertechnieken. Alpol buitenpleisterwerken kan moeiteloos hout nabootsen uitgevoerd in pleistermateriaal; ook het nabootsen van façadestenen of steenstrips is voor hun vakmannen geen probleem.

75 % Van de werken die ze uitvoeren bestaat natuurlijk uit het uitvoeren van traditionele crepiwerken en het cementeren van woningen, maar ook voor kalei-en schilderwerken en voor het uitvoeren van spuitkurk kan U bij hen terecht…

Bekijk de website van Alpol

Webdesign, webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie van Alpol in Aalst

Webdesign

Dankzij Photoshop kan WebKrunch zijn websites presenteren, en waar nodig aanpassingen maken. De websites zijn te zien in PDF, en kunnen daarvoor eenvoudig beheerd worden. Het is dus een prototype van de website dat de klant een blik op de toekomst biedt!

Webontwikkeling

CMS WordPress is een vernieuwend, sterk programma voor de bouw van websites, en dat is dan ook waarom WebKrunch het gebruikt bij klanten als Alpol. Het resultaat is een aantrekkelijke, functionele website.

In het geval van Alpol moest vooral de mobiele website verbeterd worden, en dat lukte. Het gevolg was dat de website op de meeste resoluties en media bezocht kon worden, van PC tot laptop, tablet en smartphone!

SEO optimalisatie

Ten slotte is ook SEO een belangrijk onderdeel van een website, iets waar WebKrunch veel aandacht en tijd aan besteedt. SEO heeft betrekking op zaken als het schrijven van webpagina’s, het onderhouden van metabeschrijvingen, graph meta en titel tags, HTMl,… Zaken die bij klanten als Alpol alle nodige aandacht hebben gekregen!

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie?

Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet