Amaranth Reiki in Deurne

Wil je een moment van aandacht voor jezelf? Bij Amaranth kan je heerlijk tot rust komen. Het knusse thuissalon in Deurne is de perfecte plek om echt te ontspannen. Laat je onder handen nemen op de massagetafel of in de massagestoel aan huis.

Bij eigenares en reikimaster Annemie staat een persoonlijke behandeling voorop; zo krijgen nieuwe klanten een intakegesprek en past ze haar massagetechniek aan indien nodig.

Annemie is gespecialiseerd in reikitherapie en weet door middel van haar behandelingen jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Handig om te weten: Annemie is tevens verpleegkundige en biedt ook massages bij kanker aan.

Webontwikkeling Amaranth Reiki in Deurne

WebKrunch realiseerde de webontwikkeling en de optimalisatie van Annemieke haar website: Amaranth Reiki

Webdesign

Gebaseerd op Annemieke haar vorige website gingen we aan de slag om deze in een vernieuwd en verbeterd kleedje te stoppen. Verschillende zaken zaten in de oude website niet goed of waren simpelweg niet aanwezig. We stroomlijnden de flow voor de bezoeker zodat deze een duidelijk overzicht kreeg van de verschillende soorten massages die Annemieke aanbiedt.

Alle pagina’s werden onder handen genomen met een sterk SEO accent. Dit heeft zijn gevolgen voor de zoekmachines en zal op termijn resulteren in meer organische afspraken.

Specifieke, gevraagde accenten:

 • Terugvindbaarheid
 • Snel kunnen aanpassen
 • Logische flow
 • Alle wettelijke informatie voorzien (GDPR)
 • SSL certificaat
 • Foto’s goed benoemen
 • Alt tags toevoegen
 • Meta schrijven en toevoegen
 • Rich snippets in Google
 • Zowel een eigen afspraken formulier als een directe link naar Treatwell

Webontwikkeling

De website van Amaranth Reiki werd gemaakt op het CMS WordPress. WordPress is een sterk “open source content management system” dat de ontwikkelaars de kans geeft om mooie uitgebreide websites te maken, die eenvoudig aan te passen zijn door klanten en/of beheerders. Zoals bij al onze projecten, hebben we hier ook voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versies van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Specifieke, gevraagde functionaliteit:

 • Mobielvriendelijk

Zoekmachineoptimalisatie

Pas wanneer een project voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie” mag deze de studio verlaten. SEO bij WebKrunch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Annemieke van Amaranth Reiki werd alles uit de kast gehaald.

Getuigenis

Na oplevering van de website, bezorgde Annemieke ons een fantastische (ingekaderde!) getuigenis.
Klik op de thumbnail voor volledige grootte en lees mee ?

webkrunch-webdesign-realisaties-amaranth-annemieke-getuigenis

 

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact