Antwerp Rehab & Training

Antwerp Rehab & Training Antwerpen

Klant : Antwerp Rehab & Training
WebKrunch Referentie Antwerp Rehab & Training

Bij ART behandelen ze zowel acute traumatische letsels als chronische overbelastingsletsels. De drang om weer te sporten is voor vele van hun patiënten vaak groot en stilzitten is dan ook geen optie. Vanuit deze redenering werken zij.

Hun visie richt zich op het opnieuw balanceren van uw lichaam waarbij ze de zwakkere schakels in de spierketens gaan trainen.

Bekijk de Antwerp Rehab & Training website

Webdesign, webontwikkeling en SEO copywriting Antwerp Rehab & Training.

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling en de SEO copywriting van de Antwerp Rehab & Training website.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een design in Photoshop. Dit design werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar de klant dit nodig achtte.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant op voorhand reeds een goede indruk van hoe de effectieve website er uiteindelijk uit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Antwerp Rehab & Training werd ontwikkeld op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of beheerder van die website.
Ook bij dit project werd ruim voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en alle mogelijke media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Elke door ons gemaakte website is pas klaar om onze studio te verlaten nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie,, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Antwerp Rehab & Training website was geen enkele moeite ons teveel.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw webdesign, webontwikkeling, SEO copywriting en / of zoekmachineoptimalisatie? Onze experts helpen u verder!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

referentie-logo-century-21
Referentie Logo Vlaamse Overheid
Referentie Logo Bouteligier & De Kerf
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Elzenhof Lier
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet