Antwerp Rehab & Training Antwerpen

Bij ART behandelen ze zowel acute traumatische letsels als chronische overbelastingsletsels. De drang om weer te sporten is voor vele van hun patiënten vaak groot en stilzitten is dan ook geen optie. Vanuit deze redenering werken zij.

Hun visie richt zich op het opnieuw balanceren van uw lichaam waarbij ze de zwakkere schakels in de spierketens gaan trainen.

Webdesign, webontwikkeling en SEO copywriting Antwerp Rehab & Training.

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling en de SEO copywriting van de Antwerp Rehab & Training website.

Webdesign

Gebaseerd op de wensen van de klant ontwierp WebKrunch een design in Photoshop. Dit design werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen aangepast waar de klant dit nodig achtte.
Een “webdesign” is niet meer dan een eerste opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgt onze klant op voorhand reeds een goede indruk van hoe de effectieve website er uiteindelijk uit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Antwerp Rehab & Training werd ontwikkeld op het CMS WordPress. Dit is een sterk “open source content management system” dat developers toelaat mooie, krachtige websites te realiseren die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of beheerder van die website.
Ook bij dit project werd ruim voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en alle mogelijke media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Elke door ons gemaakte website is pas klaar om onze studio te verlaten nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie,, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Antwerp Rehab & Training website was geen enkele moeite ons teveel.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact