Anverelle uit Merelbeke, succesvol bloggen in WordPress

Tessa Rossel is Anverelle

Van kleins af aan vond ze lezen en schrijven erg leuk. Maar toen ze naar de universiteit ging, vertraagde ze haar literatuur omdat ze simpelweg de tijd niet kon vinden!

Ze miste het lezen echt, dus ging ze op zoek naar iets anders om te lezen naast haar studieboeken. Ze startte een abonnement op Bloglovin en er ging een hele nieuwe blogwereld voor haar open! Blogs zijn voor Tessa als eindeloze boeken en ze vond het zo leuk om blogs te lezen dat ze haar liefde voor schrijven herontdekte.

Op een dag vroeg ze zich af: waarom zou ik niet beginnen met bloggen?

Zelf een website maken of niet?

Met een open-source CSM of een gratis account van WordPress kan een beetje handige tiener tegenwoordig in korte tijd zelf een website bouwen met de meest voor de hand liggende functionaliteiten. Maar hebt u dan een goede website met de juiste professionele uitstraling? En bent u dan makkelijk te vinden op Google?

Bij Anverelle waren ze toe aan een nieuwe website met een moderne en professionele look. Na overleg met het team van WebKrunch ging er een wereld aan mogelijkheden wat betreft professioneel webdesign voor Anverelle open. Het kostte enige tijd voordat over alle aspecten van het design een keuze was genomen, maar daarna ontstond er al gauw een website die precies die uitstraling had die Anverelle voor ogen had gehad.

Bloggen met WordPress

WebKrunch maakt graag gebruik van WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de uitgebreide mogelijkheden en de goede doorontwikkeling van dit systeem. Soms kunnen er echter problemen ontstaat met de snelheid van een WordPress website door de installatie van (te) veel plugins, maar bij WebKrunch lossen we deze problemen snel op door regelmatig onderhoud van de website.

Top notch! Staat meteen klaar, goede service en prachtige ontwerpen!

Tessa Rossel, Blogster op Anverelle

Bekijk het resultaat via: www.anverelle.com

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact