Appro

APPRO in Willebroek

Klant : APPRO
webkrunch-realisaties-appro-belgium-willebroek

APPRO.
De snelste weg naar talent.
De beste weg voor talent.

Welkom bij APPRO, hét gespecialiseerde bureau voor werving en selectie. Hun focus op de automotive industrie en de logistieke industrie zijn een sterke troef, met tal van voordelen voor uw carrière.

Hun team kent de sector door en door. Gaat non-stop op zoek naar het juiste talent voor elke functie. En koppelt de beste profielen naadloos aan het meest geschikte bedrijf – en omgekeerd.

Van technische profielen en gespecialiseerde arbeiders tot managementprofielen met uitzonderlijke expertise, ze werken altijd met het oog op een vruchtbare, langdurige samenwerking.

Bekijk de website van APPRO.

Groeispurt voor APPRO

APPRO specialiseert zich in het koppelen van talentrijke profielen aan ambitieuze bedrijven in de automotive en logistieke sector.

Investeren in het juiste menselijk kapitaal vormt de leidraad in de carrière van oprichtster Marianne van de Laak. In 1986 richtte zij haar eerste bedrijf op dat uitgroeide tot een belangrijke speler op de Belgische logistieke markt.

Ook tijdens een tweede fase, waarin Marianne consulting-activiteiten en audits uitvoerde, bouwde zij een verdere expertise in HR-opdrachten uit.

Met de oprichting van APPRO in 2007 werd een antwoord op de HR-uitdagingen van de 21ste eeuw geboden. Het bewaken van menselijk kapitaal is immers een opdracht die de volle aandacht van iedere ondernemer verdient. Meer dan ooit.

APPRO vindt betrouwbare, ervaren, geschikte en gemotiveerde medewerkers op verschillende niveaus. Bij APPRO is niemand een nummer, maar een klant of een kandidaat op zoek naar de beste match.

Wervend platform voor werkzoekende en werkgevers

WebKrunch verzorgde de nieuwe website van A tot Z. Hierbij werden uiteraard de fijnste kneepjes van het vak toegepast. Vormgeving, transparantie, content, snelheid, … in alles voldoet de site aan de hoogste eisen en meest moderne technologie.

Op de website kan de bezoeker vacatures bekijken en online solliciteren. Om deze interactie tot stand te brengen, diende WebKrunch een koppeling te voorzien met de database van APPRO, een ERP toepassing van PRATO. De succesvolle realisatie hiervan resulteerde in een real-time verbinding tussen beide platformen. Optimaal gebruiksgemak voor de bezoeker, maximaal rendement voor de beheerder.

WebKrunch klaart de job!

Contacteer ons

Ook nood aan een nieuwe wervende website?

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet