ArDDing in Buggenhout

ARDDING STAAT VOOR “ARCHITECT DER DINGEN”.
‘Architect’ van producten & concepten: wij bedenken, tekenen, begeleiden en presenteren.

ArDDing is de combinatie van creativiteit, techniek, tekentalent en commerciële affiniteit in één aanspreekpunt verenigd.

Zij werken uw ideeën uit. Zij creëren de tijd en hebben de middelen.
Zij toetsen uitwerkingen van ideeën aan onze jarenlange ervaring en brede expertise. Daarnaast verzorgen Zij ook ‘second opinions’.
Zij maken er iets moois van: digitaal, 3-dimensionaal en op papier.

Bij ArDDing denken ze in oplossingen, niet in problemen!

Webdesign, webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie van ArDDing in Buggenhout

Webdesign

Het ontwerp van WebKrunch werd in Photoshop ontwikkeld, met als basis de wensen van de klant. Het ontwerp wordt in een PDF vorm voorgesteld. Waar dat nodig is worden aanpassingen gemaakt. Een webdesign is op zich niet meer dat een eerste pagina-opmaak, die de klant een duidelijk indruk geeft van hoe de site eruit zal zien.

Webontwikkeling

WebKrunch gebruikt CMS WordPress voor het maken van de website van ArDDing, een open source CM systeem dat ontwikkelaars in staat stelt duidelijk, aantrekkelijke sites te bouwen, die daarbij eenvoudig bewerkt kunnen worden.

De bouw van deze website omvatte vooral het verbeteren van de mobiele versie. Deze is uiterst responsief, en kan op alle verschillende resoluties en media bekeken worden. Denk hierbij aan PC, smartphone, tablet, laptop,..

Zoekmachineoptimalisatie

Websites van WebKrunch kunnen pas écht gebruikt worden als ze voorzien zijn van zoekmachine-optimalisatie. Dit is bij WebKrunch een must, en wordt al bij het initiële intakegesprek aangehaald.

Een complete aanpak is hierbij essentieel: goede paginatitels en metadescriptions, duidelijke graph meta tags, propere HTML, de juiste titel tags, enzovoort. Voor ArDDing werd in elk geval geen moeite gespaard!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact