Ariane Van Dooren uit Deurne: een overzichtelijk website

Advocatenkantoor Ariane Van Dooren

U wil een advocaat die naar uw probleem luistert en een duidelijk antwoord geeft op al uw vragen? Een advocaat die voldoende bereikbaar is? Een advocaat die uw dossier voortdurend behandelt en u onmiddellijk informeert indien er belangrijke evoluties zijn? Dan zit u bij Ariane Van Dooren aan het juiste adres.

Een doordachte aanpak van dossiers is een topprioriteit voor Ariane Van Dooren. Voor sommige dossiers is het noodzakelijk om via procedures in de rechtbank resultaten te bereiken. In andere dossiers wordt er beter in overleg met de tegenpartij naar een oplossing gezocht. Elk dossier is uniek wat betreft de aanpak. De strategie wordt samen, dus in overleg met u, bepaald.

Een uitdaging voor WebKrunch

Een nieuwe website voor advocatenkantoor Ariane Van Dooren klonk ons in de oren als een mooi project met de nodige uitdaging. advocatenkantoor Ariane Van Dooren is al jaren een vitaal bedrijf met een geweldige reputatie en uiteraard wilde de organisatie dit ook graag blijven uitstralen via de nieuwe website.

Dit project werd begonnen met een onderzoeksfase, waarin onder andere onderzocht werd wat de meest bezochte pagina’s van de oude website waren en wat de doelgroep van advocatenkantoor Ariane Van Dooren was. Uiteindelijk hebben we na analyse van deze informatie een nieuwe structuur voor de website opgezet, waarna we aan de slag konden met het design en later met de bouwfase.

Een frisse one-page-website voor advocatenkantoor Ariane Van Dooren

WebKrunch houdt uiteraard altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, maar de wensen en eisen van de klant staan natuurlijk centraal. Het design van de website voor advocatenkantoor Ariane Van Dooren moest perfect uitstralen waar deze organisatie voor staat.

Na veelvuldig overleg met Ariane werden er verschillende beslissingen over het design genomen waar advocatenkantoor Ariane Van Dooren zich uitstekend in kon vinden. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en ook doeltreffende website.

Bekijk het resultaat via: www.advocaatvandooren.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact