Auto’s Geysen in Lommel

Onderhoud

Heeft uw voertuig een onderhoud nodig of een defect? Auto’s Geysen helpt u graag en snel verder! 2x per dag ontvangen wij leveringen met onderdelen zodat u uw voertuig niet lang hoeft te missen. Heeft u toch een wagen nodig? Geen probleem, ze beschikken ook over vervangwagens.

Carrosserie

Heeft u schade na een ongeval? Dan brengen wij uw voertuig terug in een nieuwe staat. Wij zijn erkend hersteller voor diverse verzekerings–maatschappijen.

Zandstralen

Zandstralen is een zeer intensieve oppervlakte behandeling en daardoor de ideale bewerking om roestvorming en corrosie geheel te verwijderen.

Carrossier en specialist bedrijfswageninrichting gevestigd te Lommel

Auto’s Geysen koppelt vakmanschap aan ervaring en verdient al meer dan 35 jaar het vertrouwen van al haar klanten.

De onderneming kijkt echter ook vooruit en speelt hiermee in op de verwachtingen van het cliënteel. Naast carrosserieherstellingen en bedrijfswageninrichting biedt Auto’s Geysen voortaan ook het onderhoud van motorhomes aan. Het bedrijfsgebouw is uitgegroeid tot een modern pand met innovatieve apparatuur.

Het omvat een professioneel atelier, een aangename kantoorruimte en een ruime parking voor bezoekers. Particulieren, bedrijven, leasingmaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen vinden de weg naar Auto’s Geysen voor hoogwaardige carrosserieherstellingen en een totaalservice voor het voertuig.

Een nieuwe site, zonder blutsen

WebKrunch was verantwoordelijk voor de bouw van een nieuwe site, de grafische omkadering en tekstopmaak. Vanuit een strategisch standpunt werd gekozen om de drie bestaande sites (één voor ieder van de aangeboden diensten) samen te brengen tot één enkele site.

Door de krachten van het bedrijf te bundelen, kwam de brede expertise beter uit de verf, werd een grotere doelgroep aangesproken en verbeterde de visibiliteit. Een transparante site, met doelgerichte informatie en een duidelijke boodschap.

Tijdens de samenwerking met de klant/opdrachtgever zorgt WebKrunch steeds voor een duidelijke en open communicatie. Op basis van een correcte inschatting van de behoeften en verwachtingen, krijgt de site gaandeweg vorm en voldoet het eindresultaat optimaal aan het beoogde resultaat.

WebKrunch, als kwaliteit telt!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact