Auto’s Geysen

Auto’s Geysen in Lommel

Klant : Auto's Geysen
webkrunch-realisaties-carrosserie-geysen

Onderhoud

Heeft uw voertuig een onderhoud nodig of een defect? Auto’s Geysen helpt u graag en snel verder! 2x per dag ontvangen wij leveringen met onderdelen zodat u uw voertuig niet lang hoeft te missen. Heeft u toch een wagen nodig? Geen probleem, ze beschikken ook over vervangwagens.

Carrosserie

Heeft u schade na een ongeval? Dan brengen wij uw voertuig terug in een nieuwe staat. Wij zijn erkend hersteller voor diverse verzekerings–maatschappijen.

Zandstralen

Zandstralen is een zeer intensieve oppervlakte behandeling en daardoor de ideale bewerking om roestvorming en corrosie geheel te verwijderen.

Bekijk de website van Auto's Geysen

Carrossier en specialist bedrijfswageninrichting gevestigd te Lommel

Auto’s Geysen koppelt vakmanschap aan ervaring en verdient al meer dan 35 jaar het vertrouwen van al haar klanten.

De onderneming kijkt echter ook vooruit en speelt hiermee in op de verwachtingen van het cliënteel. Naast carrosserieherstellingen en bedrijfswageninrichting biedt Auto’s Geysen voortaan ook het onderhoud van motorhomes aan. Het bedrijfsgebouw is uitgegroeid tot een modern pand met innovatieve apparatuur.

Het omvat een professioneel atelier, een aangename kantoorruimte en een ruime parking voor bezoekers. Particulieren, bedrijven, leasingmaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen vinden de weg naar Auto’s Geysen voor hoogwaardige carrosserieherstellingen en een totaalservice voor het voertuig.

Een nieuwe site, zonder blutsen

WebKrunch was verantwoordelijk voor de bouw van een nieuwe site, de grafische omkadering en tekstopmaak. Vanuit een strategisch standpunt werd gekozen om de drie bestaande sites (één voor ieder van de aangeboden diensten) samen te brengen tot één enkele site.

Door de krachten van het bedrijf te bundelen, kwam de brede expertise beter uit de verf, werd een grotere doelgroep aangesproken en verbeterde de visibiliteit. Een transparante site, met doelgerichte informatie en een duidelijke boodschap.

Tijdens de samenwerking met de klant/opdrachtgever zorgt WebKrunch steeds voor een duidelijke en open communicatie. Op basis van een correcte inschatting van de behoeften en verwachtingen, krijgt de site gaandeweg vorm en voldoet het eindresultaat optimaal aan het beoogde resultaat.

WebKrunch, als kwaliteit telt!

Contacteer ons

U zoekt een specialist inzake uw carrosserie-website?
Zoek niet verder… we hebben reeds tal van uw concullega’s succesvol verder geholpen.

Blijf niet achter en contacteer ons!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet