Baan Phetara Antwerpen

Baan Phetara – Thaïse massage in Antwerpen

Even wegdromen bij een heerlijke massage? Antwerpen herbergt sinds 2011 een oase van rust, kalmte en volledige ontspanning in het midden van haar historisch stadscentrum:

Baan Phetara – Massage Antwerpen. Gelegen in de nabijheid van de Groenplaats en de kathedraal.

Webdesign, webontwikkeling en SEO copywriting Baan Phetara in Antwerpen

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van Baan Phetara in Antwerpen.

Webdesign

Op basis van de wensen van de klant creëerde WebKrunch een design in Photoshop. Dit werd dan voorgelegd aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen bijgewerkt waar nodig.

Een “webdesign” is niet meer dan een opmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo weet onze klant op voohand hoe de afgewerkte site er uiteindelijk uit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Baan Phetara werd gecreëerd op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat mooie, dynamische sites te realiseren, die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door klanten en/of beheerders.

Ook bij dit project werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze past zich volledig aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone,…) en is volledig responsief.

Specifieke, gevraagde functionaliteit:

  • Webshopfunctionaliteit voor geschenkbons

SEO copywriting

Eén van de basisontderdelen van een sterke website is goede tekst; zowel voor het scoren in de zoekmachines, als naar de conversie van bezoekers toe. WebKrunch schreef de webteksten voor de Baan Phetara website.

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website mag de studio uit zonder een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt om een volledige aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor Baan Phetara was geen enkele moeite te veel.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact