Beauty & Looks in Geel, schoon online

Beauty & Looks: Magalie Van Roosbroeck

Dit schoonheidssalon speciaal voor mannen en vrouwen is de plek om je mooiste zelf te leren kennen. Hier kun jij je van top tot teen laten verwennen in een rustgevende en warme omgeving.

Bij schoonheidssalon Beauty & Looks gaat het niet alleen om het resultaat, maar ook om genieten van de behandeling zelf. Hierbij staan jouw unieke wensen voorop. Het uitgebreide aanbod aan producten en behandelingen zorgt ervoor dat de schoonheidsbehandeling precies bij je past.

Een dynamisch bedrijf

De website van Beauty & Looks was toe aan een nieuw jasje. Het team van WebKrunch deed eerst onderzoek naar de wensen en eisen die Beauty & Looks had voor de nieuwe website en maakte naar aanleiding van de resultaten van deze onderzoeksfase een eerste voorstel voor een nieuw webdesign. Dit voorstel werd besproken met Beauty & Looks , waarna er nog diverse aanpassingen en toevoegingen werden gedaan. Dit conceptdesign werd nog wat verder aangescherpt en resulteerde uiteindelijk in een origineel en fraai webdesign dat perfect past bij de dynamische uitstraling van Beauty & Looks.

Webdesign volgens WebKrunch

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw website moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Het resultaat van het overleg met Beauty & Looks en de wijzigingen die werden aangebracht aan het conceptdesign is een visueel aantrekkelijke en doeltreffende website die de dynamische uitstraling heeft waar Beauty & Looks naar op zoek was.

Bekijk via het resultaat via: www.beautyandlooks.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact