Beauty Elle in Wommelgem, knap online verzorgd

THE FACE BEHIND IT ALL

Ellen Crollet is zaakvoerster van Beauty Elle, mama van 2 geweldige zonen Raf en Jef en gelukkig getrouwd.  Ze heeft meer dan 10 jaar haar eigen instituut in Wommelgem aan de rand van Antwerpen.

Het was voor haar  dus geen grote stap om te zetten aangezien ondernemen in haar bloed zit.  Nu is Beauty Elle uitgedraaid tot een vaste waarde in Wommelgem.

Een nieuwe website voor ‘the new kid in town’

De opdracht voor WebKrunch was om een supermoderne website te creëren die de aandacht zou trekken. Het logo van Beauty Elle moest hierin een centrale plaats krijgen. Ook diende de website dusdanig geoptimaliseerd worden dat hij zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van Google zou verschijnen.

Na regelmatig overleg kwamen het team van WebKrunch en het team van Beauty Elle tot overeenstemming over de te volgens strategie wat betreft webdesign en structuur van de nieuwe website. Daarna begon het ontwerpen van een fraai en zeer in het oog springend design. Ook werd een duidelijke structuur aangebracht waarmee de website tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk werd.

Fris en sprankelend

Het krachtig logo van Beauty Elle moest enigszins aangepast worden, zodat het één geheel vormde met het design van de nieuwe website van Beauty Elle. Dat leverde geen problemen op, want de veranderingen waren minimaal en gingen niet ten koste van de herkenbaarheid.

Het resultaat is een website met een frisse en sprankelende uitstraling die perfect past bij het imago van Beauty Elle. Ook is door de optimalisatie van de website uiteindelijk meer traffic ontstaan.

Super tevreden van mijn nieuwe website en webshop die professionaliteit uitstraalt en volledig weergeeft waar mijn instituut voor staat. Ik merk dat ik meer aanvragen krijg .Top werk!

Ellen Crollet – Zaakvoerster Beauty Elle

Bekijk het resultaat via: www.beautyelle.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact