Berchem Sport

Berchem sport is een Belgische voetbalclub (in 3de klasse) uit het Antwerpse district Berchem.

Webdesign & webontwikkeling Berchem Sport in Antwerpen (Berchem)

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Berchem Sport.

Webontwikkeling

De website van Berchem Sport werd ontwikkeld op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat developers toelaat mooie, sterke websites te ontwikkelen, die gemakkelijk te onderhouden en aan te passen zijn door de klant of beheerder.

Zoals bij al onze projecten werd ook hier veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich dan ook aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Specifieke, gevraagde functionaliteit:

  • Multisite: drie sites te beheren vanuit één enkele backend
  • Uitgebreide verslagmogelijkheden – nieuws primeert
  • Automatisch geupdate scoreoverzicht 3de klasse

Zoekmachineoptimalisatie

Al onze projecten verlaten onze studio pas nadat ze voorzien zijn van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch geen optie, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de website van Berchem Sport haalden wij het onderste uit de kan.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact