BIT Service Deurne

BIT Service is de synergie tussen twee bekende, Antwerpse bedrijven met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector. Ze bundelen een ruime expertise op het gebied van verwarming en een klantvriendelijke service in een flexibel en geëngageerd bedrijf.

Op zoek naar de ideale partner voor het onderhoud of de installatie van je centrale verwarming? Dan ben je bij BIT Service aan het juiste adres!

Webdesign, webontwikkeling en SEO copywriting BIT Service in Deurne

WebKrunch verzorgde het webdesign, de webontwikkeling, de SEO copywriting en de zoekmachineoptimalisatie van BIT Service in Deurne.

Webdesign

Naar de wensen van de klant creëerde WebKrunch een design in Photoshop. Dit design werd dan aan de klant voorgelegd in .PDF en op basis van bemerkingen bijgestuurd waar nodig.

Een “webdesign” is een vooropmaak van elke (mogelijke) pagina. Zo weten onze klanten op voorhand hoe het afgewerkte project eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van BIT Service werd gemaakt op het CMS WordPress. WordPress is een krachtig “open source content management system” dat de ontwikkelaars toelaat complete, uitgebreide websites te maken, die steeds eenvoudig aan te passen zijn door klanten en beheerders.

Zoals bij elkeen van onze projecten werd ook hier voldoende aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smarphone, …).

SEO copywriting

Goede tekst is onmisbaar bij een sterke website; zowel naar de conversie van bezoekers toe, als het scoren in de zoekmachines. De webteksten voor de BIT Service website werden geschreven door WebKrunch.

Zoekmachineoptimalisatie

Elke door ons gemaakte website verlaat de studio pas nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is niet optioneel, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een goede score in de zoekmachines vraagt een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de BIT Service website werd al het nodige werk verricht.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact