Bitlink uit Borsbeek, de online schakel

Een totaalaanpak voor uw IT

100% zekerheid dat u IT-infrastructuur doet wat-ie moet doen: optimaal werken, op elk moment.

Wat als er een manier is om uw ICT-materiaal altijd up-to-date te houden. Samengevoegd in een ecosysteem dat perfect werkt voor uw bedrijf. Met apparatuur van de hoogste kwaliteit. Waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien – van high-end hardware tot betrouwbare back-up. Inclusief onbeperkte follow-up en support. En dat allemaal tegen een overzichtelijk, vast maandelijks bedrag.

Die totale zekerheid in ICT? Dat kan, met Bitlink. Lester is uwIT-professional én aanspreekpunt op elk moment. Da’s handig, want u weet altijd waar u terecht kan met al uw vragen. Zo bent u zeker van topmateriaal, een waterdichte service, een totaalaanpak in IT én een zorgeloze opvolging. Precies zoals het hoort.

Een dynamisch bedrijf

De website van Bitlink was toe aan een nieuw jasje. Het team van WebKrunch deed eerst onderzoek naar de wensen en eisen die Bitlink had voor de nieuwe website en maakte naar aanleiding van de resultaten van deze onderzoeksfase een eerste voorstel voor een nieuw webdesign. Dit voorstel werd besproken met Bitlink, waarna er nog diverse aanpassingen en toevoegingen werden gedaan. Dit conceptdesign werd nog wat verder aangescherpt en resulteerde uiteindelijk in een origineel en fraai webdesign dat perfect past bij de dynamische uitstraling van Bitlink.

Webdesign volgens WebKrunch

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw website moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Het resultaat van het overleg met Bitlink en de wijzigingen die werden aangebracht aan het conceptdesign is een visueel aantrekkelijke en doeltreffende website die de dynamische uitstraling heeft waar Bitlink naar op zoek was.

Nog beter dan al mijn verwachtingen. Bedankt Jan Van Hove en Alain Hoeckx! #toppers WebKrunch rocks!

Lester Staepels, zaakvoerder Bitlink

Bekijk het resultaat via: www.bitlink.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact