Bouteligier & De Kerf Brasschaat

De juiste vrouw/man vinden voor uw vacature, het klinkt simpel, maar het is het niet. De zoektocht naar de geschikte persoon is vaak niet makkelijk. Een partner vinden die echt begrijpt waar het in uw situatie om gaat, evenmin.
Bij Bouteligier & De Kerf – B\DK weten ze daar alles van.

Webontwikkeling en SEO copywriting Bouteligier & De Kerf in Brasschaat.

WebKrunch verzorgde de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van BDK in Brasschaat.

Webontwikkeling

De website van BDK werd ontwikkeld op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat de ontwikkelaar toelaat mooie, dynamische websites te bouwen die steeds gemakkelijk aan te passen zijn door de klant of beheerder.
Ook bij deze website werd veel aandacht geschonken aan de mobiele versie van de website. Deze is volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Een website is pas klaar om gelanceerd te worden nadat hij voorzien is van een “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO is bij WebKrunch immers geen optie, maar een vast onderdeel van elk project, dat reeds begint bij het intake gesprek. Een mooie score in de zoekmachines vraagt om een totaalaanpak: goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte title tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Bouteligier & De Kerf website werd al het nodige werk verricht.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact