Bracke Guy uit Gent, scoren in Google met een sterk verhaal

Wie is Guy Bracke?

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende multinationals heeft Guy Bracke een heel succesvolle praktijk opgebouwd te Gent in coaching en hypnotherapie.

Daar heeft hij reeds vele honderden mensen succesvol geholpen om diepgaande veranderingen te bewerkstelligen in hun leven door hypnose en hypnotherapie.

Hij volgde gespecialiseerde opleidingen in zowel binnen- als buitenland in hypnose, hypnotherapie en NLP technieken. In de loop der jaren ontwikkeld hij zich tot een expert op het gebied van hypnose, NLP en coaching, om mensen te helpen met het ontplooien van hun potentieel en het behalen van hun doelstellingen.

Een dynamisch bedrijf

De website van Guy Bracke was toe aan een nieuw jasje. Het team van WebKrunch deed eerst onderzoek naar de wensen en eisen die Guy Bracke had voor de nieuwe website en maakte naar aanleiding van de resultaten van deze onderzoeksfase een eerste voorstel voor een nieuw webdesign. Dit voorstel werd besproken met Guy Bracke, waarna er nog diverse aanpassingen en toevoegingen werden gedaan. Dit conceptdesign werd nog wat verder aangescherpt en resulteerde uiteindelijk in een origineel en fraai webdesign dat perfect past bij de dynamische uitstraling van Guy Bracke.

Webdesign volgens WebKrunch

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw website moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Het resultaat van het overleg met Guy Bracke en de wijzigingen die werden aangebracht aan het conceptdesign is een visueel aantrekkelijke en doeltreffende website die de dynamische uitstraling heeft waar Guy Bracke naar op zoek was.

Mijn website is perfect dankzij de goede zorgen van Alain en Jan. Ook het doorlinken van mijn oude website ging zonder enige problemen. Zonder twijfel specialisten in hun vak.

Guy Bracke, Mental Coach – Hypnosetherapeut

Bekijk het resultaat via: www.guybracke.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact