Brandbeveiliging Vlaanderen in Mechelen

Informeren over brandveiligheid

Ben je op zoek naar uitgebreide informatie betreffende brandveiligheid? Dan ben je bij brandbeveiliging Vlaanderen aan het juiste adres. Ze laten geen enkel topic onaangeroerd en voorzien je telkens kosteloos van correcte informatie.

De website bevat diverse artikels omtrent wat de overheid wetmatig van u als inwoner of bedrijfsleider verwacht inzake brandveiligheid.

Branbeveiliging.vlaanderen is een informatief platform met de steun van Brandbeveiligingshop.be

Alle kennis omtrent brandbeveiliging in Vlaanderen gebundeld

Brandbeveiliging Vlaanderen is een uitgebreide adviesdienst die belanghebbenden begeleidt bij de inschatting van en bescherming tegen de gevaren van brand. De website biedt de juiste informatie om te voorzien in een correcte bescherming.

De site van Brandbeveiliging Vlaanderen is een kenniscentrum voor verklarende wetteksten en regelgeving, dat een antwoord biedt op de meest uiteenlopende vragen over brandbeveiliging in diverse sectoren. De bescherming van residentiële woningen, kantoorgebouwen, industriële panden, horecabedrijven en kinderdagverblijven (om er maar een paar te noemen), is wettelijk geregeld vanuit een algemeen en vitaal belang.

Om in de juiste bescherming te voorzien, is kennis nodig. Brandbeveiliging Vlaanderen beschikt over een zeer uitgebreide database, die alle mogelijke informatie over brandbeveiliging in de breedste zin van het woord, in kaart brengt. Brandblussers, rookmelders, vluchtweg signalisatie, noodverlichting, evacuatieplan, rookkoepels, … , de bezoeker vindt er alles over terug.

Informatieplatform van Aalst tot Zwijndrecht

WebKrunch aanvaardde de uitdaging om de bezoeker van de site gevoelsmatig en snel te leiden tot de juiste informatie. De website oogt rustig met een onderverdeling in enkele grote sectoren. Op de onderliggende pagina dient de bezoeker nog éénmaal een keuze te maken, om vervolgens een overzicht te krijgen van alle vragen die betrekking hebben op deze keuze. Efficiënt en nuttig.

Op de website werd bovendien een rubriek “veel gelezen” opgenomen, waarin steeds de drie meest recente van een reeks artikels staan, die over brandveiligheid gaan. De beheerder van de site kan zelf instellen hoe vaak en welke artikels verschijnen.

Voor WebKrunch telt iedere tevreden klant!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact