Carrosserie Faes in Boechout, stevige online PK’s

Uw betrouwbare partner voor het herstel van alle automerken, personenwagens en bestelwagens.

Een deuk of kras in uw auto is vlug gebeurd. Maar gelukkig ook snel weer opgelost! Faes, uw carrosseriehersteller repareert razendsnel en ultra-efficiënt elke schade. Het resultaat? De carrosserie van uw wagen ziet er weer nagelnieuw uit. Dit allemaal dankzij onze gouden combinatie van ervaring en toptechnologie..

Faes Carrosserie beschikt over moderne technologie en opgeleide mensen om uw wagen weer als nieuw te herstellen. Zij werken enkel met uiterst moderne apparatuur. Dankzij hun vakmanschap en efficiëntie staan wij garant voor een correct en volledig herstel van uw wagen.

Zij bieden u een oplossing voor elke schade of het nu gaat om een kleine parkeerschade, stormschade, een opfrissingsbeurt of een zware aanrijding. Ze helpen u snel weer op de weg!

Een dynamisch bedrijf

De website van Carrosserie Faes was toe aan een nieuw jasje. De samenwerking met de vorige webpartner verliep stroef.  Het team van WebKrunch ging aan de slag en deed eerst onderzoek naar de wensen en eisen die Carrosserie Faes had voor de nieuwe website. We maakte naar aanleiding van de resultaten een eerste voorstel voor een herwerkt webdesign. Dit voorstel werd besproken met Carrosserie Faes, waarna er nog diverse aanpassingen en toevoegingen werden gedaan. Dit conceptdesign werd nog wat verder aangescherpt en resulteerde uiteindelijk in een fraai webdesign dat perfect past bij de dynamische uitstraling van Carrosserie Faes.

Webdesign volgens WebKrunch

Webdesign gaat veel verder dan alleen een mooi plaatje en een paar leuke kleurtjes. Het design van uw website moet uitstralen waar u en uw organisatie voor staan. Wat is uw product? Wat is uw visie? Wat is uw doelgroep? Daarnaast houdt WebKrunch altijd rekening met recente trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Het resultaat van het overleg met Carrosserie Faes en de wijzigingen die werden aangebracht aan het conceptdesign is een visueel aantrekkelijke en doeltreffende website die de dynamische uitstraling heeft waar Carrosserie Faes naar op zoek was.

Bekijk het resultaat via: www.faes.be

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact