Carrosserie Kontakt in Rumst

30 jaar ervaring in één service.

Carrosserie-garage Kontakt in Rumst is al sinds 1988 de referentie voor carrosserieherstellingen en onderhoud alle wagens. Doorheen de jaren hebben we het vak stevig zien veranderen. Van pure mechaniek naar een combinatie van ambacht, techniek én technologie.

Door de trends en ontwikkelingen in onze sector van dichtbij te volgen, zijn we altijd pionier geweest in inventieve, innovatieve oplossingen die onze klant een sterk voordeel opleveren.

Kleine bluts, grote deuk, vervelende kras?

Carrosserie Kontant in Rumst staat voor u paraat met 30 jaar ervaring, ambachtelijke kennis, technisch inzicht en een hoogtechnologische infrastructuur.

Klanten mogen rekenen op een eerlijk advies, een snelle en efficiënte service, een optimaal resultaat en ook op een duurzame herstelling uitgevoerd met respect voor het milieu.

De hooggeschoolde mecaniciens voeren piekfijne reparaties uit in een ruime werkplaats met state-of-the-art apparatuur en dito werktuigen. Voor de klanten is er een grote parking beschikbaar en uiteraard ook een comfortabele vervangwagen voor de duur van de herstelling.

Carrosserie Kontakt biedt ruime expertise in techniek bij de uitvoering van herstellingen en onderhoud voor alle merken. Hierbij wordt de klantenservice steeds vriendelijk en persoonlijk gehouden.

Alle expertise voor carrosserieherstellingen en het onderhoud van uw voertuig onder één dak!

Tijd voor een digitale versnelling!

WebKruch kreeg van deze klant de “go” om een volledig nieuwe website te bouwen. De opdracht bestond erin de expertise en klantvriendelijkheid van het bedrijf uit te stralen door middel van een moderne, opvallende en user-vriendelijke website.

De structuur van de website werd met slechts vier menu-items heel compact gehouden en wordt door de bezoeker als erg transparant ervaren. Enkele call-to-actions (vraag een offerte, bel voor een afspraak) en een online vragenformulier stimuleren de bezoeker om de communicatie met Carrosserie Kontakt aan te gaan.

Het comfort van de klant (ruime parking, vriendelijk onthaal, eerlijk advies, efficiënte service) wordt extra in de kijker gezet door een opvallende presentatie van de 17 luxe vervangwagens die ter beschikking staan: onderaan op de home-pagina staat een carrousel, die de voertuigen keurig één voor één in beeld brengt.

WebKrunch, vakmanschap en meesterschap!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact