Carrosserie Rogier in Munkzwalm

Carrosserie Rogier, al jarenlang uw vertrouwde carrosseriebedrijf in Zwalm

Carrosserie Rogier in Zwalm heeft al meer dan 15 jaar ervaring in carrosserieherstellingen voor auto’s van alle merken.

Zaakvoerder Benjamin werkt nauw samen met verschillende expertisebureaus en handelt schadedossiers met de verzekeringen nauwkeurig voor u af.

Uw vertrouwde carrosseriebedrijf in de Zwalm-streek.

Een persoonlijke aanpak in vertrouwen bij carrosserieherstellingen, onderhoud en keuringservice. Ziehier in een notendop de diensten die Carrosserie Rogier al meer dan 15 jaar biedt.

Het bedrijf werkt hiervoor samen met expertisebureaus, verzekeringsmaatschappijen en sectororganisaties. Alles om de klant een optimale service te kunnen bieden, inclusief vervangwagen uiteraard.

Carrosserie Rogier werkt uitsluitend met originele merkonderdelen, hoogwaardige verfproducten, professionele meetapparatuur en hoogopgeleide gespecialiseerde mecaniciens. Verfijnd vakwerk gegarandeerd! Ook het comfort van de klant staat centraal bij Carrosserie Rogier.

De contacten met het expertisebureau, de afhandeling van het schadedossier met de verzekeraar en de terbeschikkingstelling van een vervangwagen, er wordt allemaal voor gezorgd. Carrosserie Rogier beschikt al verschillende jaren over het Avicar Plus-certificaat. Dit is een kwaliteitslabel dat waarborgt dat de herstellingen vakkundig worden uitgevoerd en aan hoge kwaliteitsnormen beantwoorden.

Carrosserie Rogier met een hedendaagse look online

Bij de opmaak van de website ging WebKrunch uit van een sjabloon-document dat vervolgens helemaal volgens de specifieke wensen van de klant werd uitgewerkt.
De structuur van de website oogt weliswaar eenvoudig met slechts 4 onderliggende pagina’s, maar is anderzijds visueel uitnodigend en heel informatief.

De boodschap is overduidelijk, als bewoner uit de regio staat uw keuze voor een carrosseriebedrijf vast!

WebKrunch implementeerde moderne technologie om de score van de website in zoekmachines te verbeteren. De doelstelling om hierbij systematisch op de eerste pagina en zelfs in de top-3 resultaten te verschijnen, werd gerealiseerd.

Per slot van rekening: indien de website niet op de eerste pagina verschijnt, worden veel bezoekers niet bereikt.

Wie zoekt, wil snel vinden en precies dat heeft WebKrunch voor Carrosserie Rogier bewerkstelligt!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact