Carrosserie Verbeke in Poperinge 

Carrosserie Verbeke

Bluts in uw carrosserie of een kras op uw koetswerk? Dan zoekt u uiteraard een ervaren carrossier. Bij Carrosserie Verbeke in Poperinge bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige carrosserieherstellingen voor uw voertuig – ongeacht het model of merk.

Bent u zelfstandige, particulier of fleet manager? Dat maakt niet uit. Hun service is voor iedereen dezelfde: een snelle herstelling van uw carrosserie, met uitmuntend resultaat en een persoonlijke opvolging. Vraag dat maar aan onze talloze tevreden klanten. Zij vertrouwen telkens weer op Carrosserie Verbeke voor carrosserieherstellingen in de regio Poperinge, Ieper, Heuvelland en Vleteren.

Snelle service, werk van topkwaliteit.

Op zoek naar een specialist om uw carrosserie te herstellen? Kom langs bij Carrosserie Verbeke in Poperinge. Al meer dan 20 jaar lang bouwt de onderneming aan hun reputatie. De klant geniet van een service die techniek, vakmanschap en innovatie combineert.

Carrosserie Verbeke is de specialist voor alle grote en kleine carrosserieschade. Hierbij wordt wanneer mogelijk steeds gekozen voor herstelling van de beschadigde onderdelen, zodat we de grote kost van een vervanging vermeden wordt.

Experts herstellen het koetswerk van alle wagens – ook elektrische wagens – ongeacht het model of het merk.

Alle herstellingen worden uitgevoerd in een moderne, volledig uitgeruste werkplaats, waar de strengste milieunormen in acht worden genomen. Alle reparaties worden bovendien uitgevoerd conform de hoge eisen van de constructeur van het voertuig.

Puur vakmanschap, uitmuntende kwaliteit, uitstekende service en een scherpe prijs. Een allround aanpak voor uiterst tevreden klanten!

WebKrunch bouwde een volledig nieuwe website.

Hierbij werd gekozen voor een gefaseerde aanpak. Op basis van een uitgebreide vragenlijst kon de copywriter aan de slag. Nadat de eerste ontwerpteksten de goedkeuring van de opdrachtgever wegdroegen, kon op basis van deze teksten een voorlopige indeling van de site worden opgemaakt.

Aan grafische zijde werden het logo en het design van de homepage onder handen genomen. Diverse voorstellen werden opgemaakt om zeker nauw aan te kunnen sluiten bij de verwachtingen van Carrosserie Verbeke.

Uiteindelijk vielen alle puzzelstukjes in elkaar, werd professioneel beeldmateriaal toegevoegd en kon het eindproduct online. Een professionele website voor en door een professionele ondernemer.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact