Carrosserie Verbeke

Carrosserie Verbeke in Poperinge 

Klant : Carrosserie Verbeke
webkrunch-realisatie-carrosserie-verbeke-mockup

Carrosserie Verbeke

Bluts in uw carrosserie of een kras op uw koetswerk? Dan zoekt u uiteraard een ervaren carrossier. Bij Carrosserie Verbeke in Poperinge bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige carrosserieherstellingen voor uw voertuig – ongeacht het model of merk.

Bent u zelfstandige, particulier of fleet manager? Dat maakt niet uit. Hun service is voor iedereen dezelfde: een snelle herstelling van uw carrosserie, met uitmuntend resultaat en een persoonlijke opvolging. Vraag dat maar aan onze talloze tevreden klanten. Zij vertrouwen telkens weer op Carrosserie Verbeke voor carrosserieherstellingen in de regio Poperinge, Ieper, Heuvelland en Vleteren.

Bekijk de website van Carrosserie Verbeke.

Snelle service, werk van topkwaliteit.

Op zoek naar een specialist om uw carrosserie te herstellen? Kom langs bij Carrosserie Verbeke in Poperinge. Al meer dan 20 jaar lang bouwt de onderneming aan hun reputatie. De klant geniet van een service die techniek, vakmanschap en innovatie combineert.

Carrosserie Verbeke is de specialist voor alle grote en kleine carrosserieschade. Hierbij wordt wanneer mogelijk steeds gekozen voor herstelling van de beschadigde onderdelen, zodat we de grote kost van een vervanging vermeden wordt.

Experts herstellen het koetswerk van alle wagens – ook elektrische wagens – ongeacht het model of het merk.

Alle herstellingen worden uitgevoerd in een moderne, volledig uitgeruste werkplaats, waar de strengste milieunormen in acht worden genomen. Alle reparaties worden bovendien uitgevoerd conform de hoge eisen van de constructeur van het voertuig.

Puur vakmanschap, uitmuntende kwaliteit, uitstekende service en een scherpe prijs. Een allround aanpak voor uiterst tevreden klanten!

WebKrunch bouwde een volledig nieuwe website.

Hierbij werd gekozen voor een gefaseerde aanpak. Op basis van een uitgebreide vragenlijst kon de copywriter aan de slag. Nadat de eerste ontwerpteksten de goedkeuring van de opdrachtgever wegdroegen, kon op basis van deze teksten een voorlopige indeling van de site worden opgemaakt.

Aan grafische zijde werden het logo en het design van de homepage onder handen genomen. Diverse voorstellen werden opgemaakt om zeker nauw aan te kunnen sluiten bij de verwachtingen van Carrosserie Verbeke.

Uiteindelijk vielen alle puzzelstukjes in elkaar, werd professioneel beeldmateriaal toegevoegd en kon het eindproduct online. Een professionele website voor en door een professionele ondernemer.

Contacteer ons

Kan uw carrosseriebedrijf ook een online face-lift gebruiken?

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet