Century 21 Advieskantoor Deurne

Century 21 Advieskantoor in Deurne

Klant : Century 21 Advieskantoor Deurne
webkrunch-realisaties-mockup-century-21-deurne

Altijd kwaliteit in immobiliën

Patrick Vandebriel en zijn team staan vanuit hun Century21 kantoor op dagdagelijkse basis voor u klaar om u te helpen bij de koop en verkoop van uw woning. Daarbij staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voor uw wensen voorop.
In de regio van Deurne, Borsbeek, Wommelgem, Borgerhout, Berchem en Merksem vindt u bij Century21 Deurne dan ook een team van specialisten die van elke verkoop en aankoop een succes weten te maken!

De aankoop of verkoop van een huis is vaak een spannende gebeurtenis; u denkt aan een nieuwe woning, overweegt de verkoop van uw huidige woning of hebt misschien wel uw droomhuis gevonden! Voor al uw dromen op het gebied van vastgoed en wonen bent u bij ons team aan het juiste adres.

bekijk de website van Century 21 Advieskantoor Deurne

Tijdswinst, geldbesparing, minder stress…

Eigenaars, kandidaat-kopers, investeerders en huurders kunnen allemaal terecht bij Century21 te Deurne.

Specifieke zoekacties voor huurders en kopers op basis van type woning, locatie, oppervlakte, prijs, … en andere parameters, zijn op de site mogelijk. Daarnaast biedt Century21 professionele begeleiding bij diverse transacties met betrekking tot vastgoedbeheer.

Klanten beter, sneller en makkelijker helpen.

Met kennis van zaken en veel ervaring in de lokale markt is Century21 de aangewezen partner om betrokken partijen bij vastgoedtransacties te ontlasten en te adviseren.

Een correcte schatting, administratieve formaliteiten, fiscale ontwikkelingen, … met het juiste advies worden onaangename verrassingen voorkomen en het rendement verhoogd.

WebKrunch diende er voor te zorgen dat de visibiliteit van de bestaande website verhoogd werd

Het succes van een online marketing campagne wordt gekenmerkt door de keuze van de geschikte mediakanalen, het toekennen van een specifiek budget aan een bepaalde doelgroep, het bereiken van nieuwe prospecten binnen deze doelgroep en uiteindelijk de realisatie van omzetverhoging.

WebKrunch gebruikte dan ook Adwords om advertenties op Google te plaatsen, die bereikt worden wanneer bepaalde zoekwoorden worden ingegeven. Belangrijk om weten, het budget van de klant wordt enkel aangesproken indien er ook daadwerkelijk op de advertentie (door)geklikt wordt.

Dat het ook met een beperkt budget mogelijk is om reclame te maken op Google en op korte termijn nieuwe klanten binnen te halen, stemde Century21 Deurne meer dan tevreden.

Contacteer ons

Ook scoren in Google via betaalde adevertenties (SEA)?
Contacteer ons!

+32 (0) 3 435 02 05

Enkele van Onze klanten

webkrunch-xenius
webkrunch-century-21-logo
Referentie Logo Vlaamse Overheid
webkrunch-referenties-copandi
Referentie Logo Keurslager
Referentie Logo Just Eat
Referentie Logo Essensys
Referentie Logo Zanza.be
Referentie Logo De Somer
Referentie Logo Antwerp Rehab Training
Referentie Logo Ginotti
Referentie Logo Dagvers
Referentie Logo Woordnatie
Referentie Logo Baltic Adventures
Referentie Logo Gelato Factory
Referentie Logo Chairz
Referentie Logo Styllies
Referentie Logo Netflow IT
Referentie Logo VC Schilderwerken
Referentie Logo DD Architect
Referentie Logo Coachingplanet