Century21 advieskantoor Spanje in Deurne

Tweede verblijf kopen in Spanje

Century 21 Advieskantoor Spanje in Deurne heeft maar één doel: uw vastgoeddroom in Spanje realiseren. Met stijlvolle villa’s die u doen dromen van costa’s, cocktails en heerlijke siësta’s.

Een tweede verblijf in Spanje om stoom af te laten of een vaste nieuwe stek op het Iberische schiereiland? Uw huis kopen in Spanje, daarvoor rekent u op Century 21 Advieskantoor Spanje.

 

Maximum costa met een minimum aan kosten

Iedereen mijmert wel eens over zon-zee-strand, aangename klimatologische omstandigheden het hele jaar door en een rustige stressarme omgeving.

Maak van uw droom een werkelijkheid dankzij de diensten van Century21. Zij staan u op professionele wijze bij en kunnen onaangename verrassingen in het aankoopproces voorkomen.

Spanje beschikt niet alleen over een aangenaam mediterraan klimaat, ook het investeringsklimaat is momenteel bijzonder gunstig. Lage intresten en een uitgebreid aanbod maken dat de markt uiterst geschikt is voor Belgische investeerders.

De ervaren zaakvoerder, uiteraard zelf ook eigenaar van een tweede verblijf in Spanje, loodst u doorheen het hele proces met kennis van zaken. Uw woondroom wordt heel nauwkeurig vertaald en ingevuld via een netwerk van lokale experts. Een zorgeloos aankoopproces, waar voor uw geld en dus … een zonnige toekomst!

¡Eviva de nieuwe website!

Ook WebKrunch draagt een steentje bij. Een website waarin het begrip “vakantiegevoel” centraal staat. Waarin een krachtig visueel overzicht van de beschikbare panden wordt geboden. Waarin het aanbod wekelijks en minutieus up-to-date wordt gehouden. De bezoeker beschikt steeds over de meest accurate en precieze informatie.

Aantrekkelijk en veelzeggend beeldmateriaal brengen de websitebezoeker onmiddellijk in de gewenste sfeer: weg met stress en drukte!

Het aanbod is met meer dan 400 beschikbare panden zeer ruim. Van ieder pand worden op de website de belangrijkste gegevens zeer overzichtelijk samengevat, dat wil zeggen: sfeerfoto, oppervlakte, aantal slaap/badkamers, locatie, type en vraagprijs. Door een “lees meer” pagina aan te klikken, is een uitgebreidere beschrijving van het pand beschikbaar.

De gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding van Century21 wordt nader toegelicht op de pagina’s “tweede verblijf in Spanje” en “over ons”.

Een erg complete website, die informatief, illustratief en communicatief hoge ogen gooit!

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact