Chairz Antwerpen

Chairz biedt u de perfecte balans tussen design en betaalbaarheid. Interieurwinkels en inrichters van kantoren kiezen graag voor Chairz, omdat alle modellen steeds op stock zijn en zelfs rechtstreeks vanuit het magazijn in Antwerpen naar de klant geleverd kunnen worden.

Webdesign, webontwikkeling en zoekmachineoptimalisatie Chairz in Antwerpen

WebKrunch zorgde voor het webdesign, de webontwikkeling en de zoekmachineoptimalisatie van Chairz in Antwerpen.

Webdesign

In overleg met de klant creëerde WebKrunch een design op maat in Photoshop. Dit design werd voorgesteld aan de klant in .PDF en op basis van bemerkingen bijgestuurd waar nodig.

Een “webdesign” bestaat steeds uit een vooropmaak voor elke (mogelijke) pagina. Zo krijgen onze klanten steeds op voorhand een idee van hoe de uiteindelijke website eruit zal zien.

Webontwikkeling

De website van Chairz werd gebouwd op het CMS WordPress. Dit is een krachtig “open source content management system” dat ontwikkelaars toelaat een uitgebreide, mooie website te maken die steeds gemakkelijk bij te werken is door de klant of beheerder.

Zoals bij alle andere door WebKrunch gemaakte websites werd ook hier extra aandacht geschonken aan mobiele versies. De website is namelijk volledig responsief en past zich aan aan alle courante resoluties en media formaten (PC, laptop, tablet, smartphone, …).

Zoekmachineoptimalisatie

Geen enkele website verlaat onze studio zonder “volledige zoekmachineoptimalisatie”. SEO bij WebKrunch is geen optie, maar een vast onderdeel van elk project; dat reeds begint bij het intake gesprek. Een gezonde score in de zoekmachines vraagt een uitgebreide aanpak: Goede paginatitels, sterke metadescriptions, open graph meta tags, correcte titel tags, propere html, enzovoort. Ook voor de Chairz website werd alles uit de kast gehaald.

02WebKrunch in de spotlight.Wat onze klanten over ons vertellen

Rob Swolfs

Recensie via Sortlist
"WebKrunch bouwde de volledige website van mijn bedrijf. Maatwerk tot in de puntjes, dat moet gezegd. Zowel op het gebied van functionaliteiten, SEO als design werden mijn aanwijzingen stipt gevolgd. En als dat niet gebeurde, was daar een bijzonder goede reden voor, onderbouwd met advies dat hout sneed - en, toegegeven, dat het eindresultaat gewoon beter maakte. "

Ilse Sneyders

Recensie via Google
"Er werd echt geluisterd en op maat van mijn noden en doelpubliek een concept uitgewerkt. Veel terugkoppeling en mogelijkheid tot eigen inbreng."

Katleen Eeckels

Recensie via Facebook
"Ik ben héél tevreden over mijn nieuwe website. Goede en snelle service! De website was voor de deadline klaar. Ik heb er positieve reacties over gekregen."

Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines of écht communiceren via sociale media?

Contact